Olemme mukana Energiansäästöviikossa -teksti sinivihreällä pohjalla.
Olemme mukana Energiansäästöviikossa

Vietämme Energiansäästöviikkoa

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotonakin. Imatran kaupunki osallistuu energiansäästöviikolle 11.10.–17.10.2021.

Imatran seudun ympäristötoimi ja kaupunki julkaisevat molempien somekanavissa valtakunnallisen Energiansäästöviikon kunniaksi päivittäin arkisen vinkin, miten meistä jokainen voi säästää energiaa omilla teoillaan.

Lisätietoja kestävästä arjesta ja energiansäästöasioista saa myös pääkirjastoon, Rajapatsaan kirjastoon ja Vuoksenniskan kirjastoon jaetuista esitteistä. Aiheina esitteissä on esimerkiksi kodin lämmitystapamuutokset, ohjeita kestävään sähkönkulutukseen ja yritysten energiatehokkuus.

- Olemme järjestäneet Imatran kaupunkikonsernin työntekijöille Porrasperjantai-haasteen, jossa haastetaan käyttämään portaita hissin sijaan. Kroppa kiittää ja sähkönkulutuksen sijaan oma energiataso nousee, kertoo Eetu Ahlberg Imatran seudun ympäristötoimesta.

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään nyt jo 25:ttä kertaa.

 

Lisätietoja: 

Ilmastokoordinaattori Eetu Ahlberg, p. 020 617 4665, eetu.ahlberg@imatra.fi