Kuva
1106 Sijaintikartta

Ritikankosken kaavan yleisötilaisuus järjestetään ensi viikolla

Tiedote
10.9.2021 17:22
Alueelle suunnitellaan omakotitalojen rakentamisen mahdollistavaa asemakaavaa. Yleisötilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteyden avulla.

Ritikankosken asemakaavan aloitusvaiheen yleisötilaisuus järjestetään torstaina 16.9.

Tilaisuudessa esitellään asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä asemakaavan pohjaksi laadittu maankäyttösuunnitelma.

- Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Ritikankosken alueella asuvat sekä kaavasta kiinnostuneet muut kaupunkilaiset, Imatran kaupungin kaavoitusarkkitehti Kaija Maunula sanoo.

Yleisötilaisuus järjestetään Imatran kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 16.9. kello 16–18. Tilaisuuteen voi osallistu myös etäyhteydellä. Osallistumislinkki ja ohjeet löytyvät ennen yleisötapahtuman alkua tältä sivulta.

Kaavaa ja suunnitelmia esittelevät tilaisuudessa Maunula sekä K-Suunnittelu Oy:n Kimmo Hartikainen.

Kaavan suunnitteluun voi yleisötilaisuuksien lisäksi osallistua myös kommentoimalla ja keskustelemalla Howspace-verkkoalustalla. Verkkoalustalla voi käydä tutustumassa kaavan esittelymateriaaleihin jo ennakkoon. Alustalla voi myös jättää kaavaan liittyviä kommentteja.

Yleisötilaisuudessa verkkoalustan käytössä opastaa tilaisuudessa toimitusjohtaja Timo Ovaskainen Asuntamo Oy:stä. Ohjeita verkkoalustan kautta osallistumiseen löytyy myös Ritikankosken kaavan verkkosivulta.

Lisätietoja:
Kaavoitusarkkitehti Kaija Maunula, Imatran kaupunki, kaija.maunulaatimatra.fi (kaija[dot]maunula[at]imatra[dot]fi), 020 617 4460
Kaupunginosat 30 Ritikankoski ja 33 Karhumäki, kaava 1106 | Imatra