Imatran kaupungintalo
Imatran kaupungintalo

Kaupungin ylimpään johtoon haetaan palvelujohtajaa sekä strategia- ja hallintojohtajaa

Haku käynnistyy lokakuun alussa.

Imatran kaupunki luopuu aiemmin sovitulla tavalla kahden kaupunginjohtajan mallista. Tulevan kaupunginjohtajan alaisuuteen, ylimpään johtoon perustetaan kaksi uuttaa virkaa.

Toinen virka on strategia- ja hallintojohtaja, jonka vastuulle jää muun muassa päätösvalmistelu ja konsernipalveluiden johtaminen. Strategia- ja hallintojohtaja tulee tarvittaessa toimimaan kaupunginjohtajan sijaisena.

Toinen virka on puolestaan palvelujohtaja, joka vastaa kahden vastuualueen (hyvinvointipalvelut ja kaupunkikehitys)  johtamisesta.

Tarkemmin uusien virkojen sisältö ja pätevyysvaatimukset määritellään ensi tiistaina kaupunginhallituksen kokouksessa, kun päättäjät linjaavat hallintosääntöä.

─ Tarkoituksemme on, että teemme uusista johtajista rekrytointipäätökset marraskuussa. Tiistaina määrittelemme hakukriteerit ja lokakuun alkupäivinä käynnistämme avoimen hakuprosessin, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen sanoo.

Kaupunginhallitus kokoontuu ensi maanantaina ja tiistaina valmistelemaan ensimmäisen kerran vuoden 2022 talousarviota. Varsinaiset kokousasiat, kuten hallintosääntö ja virkojen perustamiset, käsitellään tiistaina.

 

Katso kaupunginhallituksen esityslista

 

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Ilkka Nokelainen, p. 040 593 0552, ilkka.nokelainen@imatra.fi