Kuva
Koulurakennuksen sisäänkäynti.
Kosken koulukeskuksen pääsisäänkäynti on Sulkukujan puolella.

Sulkukujan viimeistelytyöt jatkuvat Kosken koulukeskuksen ympäristössä

Tiedote
6.8.2021 17:58
Suurin osa töistä saadaan valmiiksi koulujen alkuun mennessä. Liikenteessä kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta.

Kosken koulukeskuksen alueella olevan Sulkukujan viimeistelytyöt jatkuvat.

Suurin osa työstä valmistuu koulun alkuun mennessä. Kouluvuosi alkaa Imatralla keskiviikkona 11.8.

–Pieni liikennekatkos Sulkukujalle jää Kanavakadun päätyyn keltaisen banaanimoduulin kohdalle. Katkoksen kohdalta kulkee ainoastaan kevyttä liikennettä, ja se pääsee kiertämään koulun piha-alueen kautta, rakennuttaja Henry Tapiola Mitra Imatran rakennuttaja Oy:stä kertoo.

Sulkukujan asvaltointi tehdään syysloman aikana.

Urheilukentän työmaalle kulkee raskasta liikennettä

Suurin osa Kosken koulukeskuksen saattoliikenteestä kulkee Sulkukujaa pitkin. Samaa tietä kulkee syksyn aikana myös jonkin verran raskasta liikennettä, sillä Sulkukujan vieressä rakennetaan Imatrankosken urheilukenttää.

–Kevyen liikenteen väylä on erotettu ajoradasta aidoin. Kaikkien tiellä liikkuvien, niin autoilijoiden kuin jalankulkijoiden ja pyöräilijöidenkin kannattaa liikkua Sulkukujalla tarkkaavaisesti, Tapiola sanoo.

Raskaan liikenteen kulku on keskeytettä ensimmäisenä koulupäivänä aamulla ennen koulun alkua sekä iltapäivällä, kun koulu päättyy.

Keskiviikkoaamuna paikalla on liikenteenohjaajia

Kosken koulukeskuksella järjestetään liikenneturvallisuustempaus keskiviikkoaamuna 11.8.

Tempauksen aikana koulukeskukseen saapuvia oppilaita, saattajia ja henkilökuntaa opastetaan uusista liikennejärjestelyistä ja oikeista toimintatavoista.

–Lisäksi muistutetaan ja kiinnitetään muun liikenteen huomiota koulun alkamiseen. Lapsilla ja nuorilla on oikeus liikkua turvallisesti koulumatkoilla ja omassa lähiympäristössään, hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala muistuttaa.

 

Lisätietoja:

Rakennuttaja Henry Tapiola, Mitra Imatran Rakennuttaja Oy, 05 235 2827, henry.tapiolaatmitra.fi (henry[dot]tapiola[at]mitra[dot]fi)

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala, Imatran kaupunki, 020 617 2227, arja.kujalaatimatra.fi (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fi)

 

file type icon