Kuva
Imatran kaupungintalo
Imatran kaupungintalo

Apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heinon virkasuhde päättyy marraskuun alussa

Tiedote
18.6.2021 12:31
Kaupunki siirtyy yhden johtajan malliin.  

Kaupunginhallituksen puheenjohtajat ovat tällä viikolla neuvotelleet valtuuston toimeksiannon ja johtajasopimuksen mukaisesti apulaiskaupunginjohtaja Kaisa Heinon kanssa hänen virkasuhteestaan.

Jo aiemmin alkuvuodesta on valtuustoseminaarissa linjattu, että Imatra siirtyy yhden johtajan malliin. Valtuusto vahvisti viime maanantaina, että apulaiskaupunginjohtajan virka lakkautetaan. Muutos on tarkoitus toteuttaa 1.11.2021.

Neuvottelujen tuloksena on syntynyt yhteisymmärrys siitä, että Heino luopuu virkasuhteestaan kaupunkiin marraskuun alussa ja hänelle maksetaan johtajasopimuksen mukaisesti 12 kuukauden erokorvaus.

Heino pitää kertyneet vuosilomansa pois ennen virkasuhteen päättymistä. Näin ollen hän jää lomalle syyskuun alkupuolella.

Kaksi uutta virkaa

Tavoite on, että kaupungin uusi hallintosääntö saadaan syksyn aikana tehdyksi ja se astuu voimaan niin ikään 1.11.

Aiemman linjauksen mukaisesti uuden kaupunginjohtaja Ari Lindemanin alaisuuteen perustetaan kaksi uutta johtajan virkaa. Niiden tehtäväsisällöistä ja hakuajoista ei ole vielä tietoa, mutta suunnittelu käynnistetään virkojen osalta elokuussa.

 

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen, p. 040 548 3790, anna.helminenatimatra.fi (anna[dot]helminen[at]imatra[dot]fi)

Kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Ilkka Nokelainen, p. 040 5930552, ilkka.nokelainenatimatra.fi (ilkka[dot]nokelainen[at]imatra[dot]fi)