Kuva
Vaijereihin voi ripustaa vaikkapa valoja tunnelmaa luomaan.

Vuoden 2020 tapahtumiin varattuja rahoja käytetään tapahtumatuottajien hyväksi

Tiedote
10.5.2021 15:32
Imatran keskustaan on valmistettu vaijereita, joihin tapahtumatuottajat voivat kiinnittää koristeita tai valoja. Vaijereihin on käytetty osa varoista, jotka oli alun perin tarkoitettu viime vuoden tapahtumiin.

Imatran kävelykadulle Väärätalon ja Intersportin rakennukseen on asennettu kiinnikkeitä kadun yli asennettaville niin sanotuille valovaijereille. Vaijereihin puolestaan voi kiinnittää esimerkiksi valoroikkia, lippuja tai erilaisia koristeita.

Tapahtumatuottajat voivat lainata vaijereita maksutta omiin kävelykadulla järjestettäviin tapahtumiinsa. Vaijereiden lainauksesta huolehtivat Imatran kaupunkikeskusta ry:n toiminnanjohtaja Mervi Leinonen ja Imatran kaupungin teatterihallinto- ja tapahtumavastaava Sari Saarinen.

–Toivomme, että normaaliin arkeen päästyämme vaijereille löytyy mielenkiintoista käyttöä ja että uusia ideoita tulvahtaa toimijoiden ajatuksiin. Olisi innostavaa nähdä niitä käytettävän värikkäästi ja monipuolisesti monissa Imatrankosken tapahtumissa, visioi Saarinen.

Yhteen vaijeriin kiinnitettävien elementtien yhteispaino saa maksimissaan olla 40 kg. Vaijereiden kiinnittämisen ja purkaminen sekä vaijereihin tulevien elementtien hankinta ovat tapahtumajärjestäjän vastuulla.

–Toivottavasti korona alkaa väistymään ja kesä tuo tullessaan mahdollisuuden tapahtumien järjestämiseen – suunnitelmia on jo paljon, kertoo Leinonen Imitsistä.

Vaijereiden hankintaan on käytetty varoja, jotka oli alun perin tarkoitettu vuoden 2020 tapahtumien tuotantoon. Koronarajoitusten takia suuri osa tapahtumista peruuntui. Varatut rahat haluttiin kuitenkin käyttää tapahtumien hyödyksi keskusta-alueella.

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Mervi Leinonen, Imitsi ry, 040 550 3327, infoatimitsi.fi (info[at]imitsi[dot]fi)

Teatterihallinto- ja tapahtumavastaava Sari Saarinen, Imatran kaupunki, 020 617 2213, sari.saarinenatimatra.fi (sari[dot]saarinen[at]imatra[dot]fi)