Pääkirjaston ja museoiden sisäänkäynti.
Kirjaston ja museoiden sisäänkäynti Kulttuuritalo Virrassa

Museoon pääsee jälleen

Pääkirjasto auki jatkossa myös aamuisin itsepalveluna.

Koronarajoituksia puretaan osittain ensi viikolla Imatralla kulttuuritilojen osalta. Kaupunginmuseo avaa ovensa maanantaina 3.5. ja Käytävägalleria tiistaina 4.5. Niiden tarjontaan pääsee tutustumaan maanantaista perjantaihin kello 9-18.

Kaupunginmuseossa on Katse katukuvaan –näyttely Imatrasta. Käytävägalleriassa voi kokea audiovisuaalisen elämyksen Sonja Pöyhiän, Inka Nordlundin ja Heikki Pöyhiän Päästä irti -näyttelyssä.

Taidemuseossa on sen sijaan meneillään uuden näyttelyn pystytys, minkä vuoksi museo avaa ovensa perjantaina 7.5. Tuolloin vuorossa on Sihtolan Imatra -kokoelmat eli 1900-luvun taidetta.

Pääkirjaston aukioloon kahden tunnin itsepalveluaika

Museoiden avautuminen vaikuttaa myös pääkirjastoon. Pääkirjastossa palataan normaaleihin aukioloaikoihin.

Maanantaista 3.5. alkaen pääkirjastoon pääsee jo kello 9. Ensimmäiset kaksi tuntia (klo 9-11) ovat itsepalveluaikaa eli ovet ovat avoinna, mutta lainaus tapahtuu vain automaatilla. Maanantaista perjantaihin klo 11-18 on normaalia palveluaikaa.

Kirjastossa ja museoissa saa olla paikalla kerrallaan enintään 10 henkilöä. Myös näitä tiloja koskee vahva maskisuositus. Edelleen toivotaan, että kirjastoissa asioidaan ripeästi koronaepidemian vuoksi.

 

Lisätietoja:

Kirjastonhoitaja Jesse Lindström, p. 020 617 6611, jesse.lindstrom@imatra.fi

Museoamanuenssi Kalle Pakarinen, p. 020 617 6703, kalle.pakarinen@imatra.fi

 

Tiedotetta korjattu 30.5. klo 13.38: Käytävägalleria aukeaa 4.5.