Kuva
Pääkirjaston ja museoiden sisäänkäynti.
Kirjaston ja museoiden sisäänkäynti Kulttuuritalo Virrassa

Museoon pääsee jälleen

Tiedote
30.4.2021 15:07
Pääkirjasto auki jatkossa myös aamuisin itsepalveluna.

Koronarajoituksia puretaan osittain ensi viikolla Imatralla kulttuuritilojen osalta. Kaupunginmuseo avaa ovensa maanantaina 3.5. ja Käytävägalleria tiistaina 4.5. Niiden tarjontaan pääsee tutustumaan maanantaista perjantaihin kello 9-18.

Kaupunginmuseossa on Katse katukuvaan –näyttely Imatrasta. Käytävägalleriassa voi kokea audiovisuaalisen elämyksen Sonja Pöyhiän, Inka Nordlundin ja Heikki Pöyhiän Päästä irti -näyttelyssä.

Taidemuseossa on sen sijaan meneillään uuden näyttelyn pystytys, minkä vuoksi museo avaa ovensa perjantaina 7.5. Tuolloin vuorossa on Sihtolan Imatra -kokoelmat eli 1900-luvun taidetta.

Pääkirjaston aukioloon kahden tunnin itsepalveluaika

Museoiden avautuminen vaikuttaa myös pääkirjastoon. Pääkirjastossa palataan normaaleihin aukioloaikoihin.

Maanantaista 3.5. alkaen pääkirjastoon pääsee jo kello 9. Ensimmäiset kaksi tuntia (klo 9-11) ovat itsepalveluaikaa eli ovet ovat avoinna, mutta lainaus tapahtuu vain automaatilla. Maanantaista perjantaihin klo 11-18 on normaalia palveluaikaa.

Kirjastossa ja museoissa saa olla paikalla kerrallaan enintään 10 henkilöä. Myös näitä tiloja koskee vahva maskisuositus. Edelleen toivotaan, että kirjastoissa asioidaan ripeästi koronaepidemian vuoksi.

 

Lisätietoja:

Kirjastonhoitaja Jesse Lindström, p. 020 617 6611, jesse.lindstromatimatra.fi (jesse[dot]lindstrom[at]imatra[dot]fi)

Museoamanuenssi Kalle Pakarinen, p. 020 617 6703, kalle.pakarinenatimatra.fi (kalle[dot]pakarinen[at]imatra[dot]fi)

 

Tiedotetta korjattu 30.5. klo 13.38: Käytävägalleria aukeaa 4.5.