Kuva
Vanhojentanssiaiset, nuoria pareja
Pukuloistoa luvassa nyt elo-syyskuussa.

Vanhojentanssit siirretään syksyyn

Tiedote
16.4.2021 13:00
Linjaus tehtiin opiskelijakyselyn pohjalta.

Imatran yhteislukio teki toisen vuosikurssin opiskelijoille kyselyn vanhojentansseista. Kyselyyn vastanneista opiskelijoista 53 prosenttia oli valmis siirtämään vanhojentanssit syksyyn koronatilanteen vuoksi.

─ Asian tiimoilta pidettyjen palavereiden pohjalta Imatran yhteislukion vanhojentanssit 2021 on päätetty siirtää pidettäväksi elo-syyskuun taitteeseen, rehtori Mika Strömberg sanoo.

Tarkempaa järjestämisajankohtaa sovitellaan yhdessä Lappeenrannan lukioiden kanssa ensi viikolla. Syksyn ylioppilaskirjoitukset alkavat maanantaina 13.9. Tanssit pitää saada tanssittua hyvissä ajoin ennen niitä, koska tanssimassa ovat samat opiskelijat kuin kirjoittamassa. Lisäksi ennen tanssien järjestämistä pitää pystyä järjestämään useita harjoituskertoja.

Koska kyselyssä hyvin moni opiskelija esitti tahtonsa myös tanssien perumiseksi, niin kurssilla nyt olevilta opiskelijoilta pyydetään uudelleen ilmoittautumista kurssille ja samalla sitoutumista syksyn tansseihin. Kurssimerkintä on mahdollinen vain opiskelijoille, jotka jatkavat kurssia syksyllä.

Vanhojenpäivän ohjelma ja toteutus varmistuvat lopullisesti vasta elokuussa, kun vallitseva koronatilanne on tiedossa.

Vanhojentanssien siirto oli toinen. Perinteisesti tapahtuma on helmikuussa, mutta epidemian vuoksi se siirrettiin ensin toukokuulle.

 

Lisätietoja:

Imatran yhteislukion rehtori Mika Strömberg, 020 6175709, mika.strombergatimatra.fi (mika[dot]stromberg[at]imatra[dot]fi)