Graafinen kuva koskesta ja Valtionhotellista
Kortti muuttaneille.

Imatra lähetti postikortin poismuuttaneille

On aika palata kotiin.

Imatra lähetti postikortteja entisille imatralaisille.

Kortteja postitettiin muualla Suomessa asuville, 25─45-vuotiaille entisille imatralaisille, jotka ovat asuneet kaupungissa vähintään viisi vuotta ja muuttaneet pois Imatralta vuosina 1995-2015. Lähikuntiin muuttaneille korttia ei ole lähetetty.

Kortit postitettiin pääsiäisen jälkeen. Niitä lähti yhteensä 2087 vastaanottajalle.

─ Potentiaalisimpia paluumuuttajia ovat he, joilla on jo vanha suhde kaupunkiin. Nyt olisi aika lämmitellä tätä suhdetta. Kutsuimme heidät Imatranajo-tapahtumaan kokemaan Imatra nyt. Mukaan mahtuu 30 ensin ilmoittautunutta kutsun saanutta avecin kanssa. Yllätyimme positiivisesti, kun liput menivät heti samana päivänä, kun vastaanottajat saivat kortit, Imatra Base Campin markkinointipäällikkö Katri Storhammar kertoo.

─ Jos tilaisuus joudutaan tänä vuonna perumaan koronarajoitusten takia, järjestelyt siirtyvät tulevaisuuteen ja olemme asiasta yhteydessä ilmoittautuneisiin.

 

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Katri Storhammar, IBC, p. 020 617 6677, katri.storhammar@imatra.fi

"Se oli vain lämpimiä katseita ja syvää ystävyyttä.

Idän hepokattien siritystä kesäisenä aamuyönä Vuoksen rannalla. Imatrankosken pauhua ja Kruununpuiston mystisiä kävelyretkiä. Ja nuoruuden paloa elämän ikuisilla festareilla.

Mitä se on nyt?

Se on turvaa ja nostalgiaa. Se on koti. Se on karjalainen hulluus ja vieraanvaraisuus, ja Big Band -rytmejä sielussa. Suomen vanhin matkailunähtävyys ja linnahotelli keskellä kaupunkia.

Se on kylpylät ja uniikit tapahtumat, ja yksi viime kesän kotimaanmatkailun kärkikohteista.

Se on kalastajan ja retkeilijän unelma. Sekä edullisemmat asumiskustannukset, hulppeat liikuntapuitteet, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja uudet koulukeskukset.

Ja elo kuin lomalla.

Aika muuttaa."