Kirjastoista kansanvallan foorumeita -hankkeen logo.
Kirjastoista kansanvallan foorumeita on Sitran vetämä hankekokonaisuus.

Kirjaston toinen kuntavaalipaneeli keskiviikkona 7.4.

Suora lähetys alkaa kello 15.

Imatran kaupunginkirjaston Kuntavaaliareena – seniorien ääni kuuluviin -hanke jatkuu keskiviikkona 7.4. toisella paneelikeskustelulla. Tilaisuuden teemana ovat palvelut. Panelisteilta kysytään muun muassa joukkoliikenteestä, kulttuuripalveluista ja nuorisotiloista.

Imatralaisseniorien esittämiin kysymyksiin ovat vastaamassa kuntavaaliehdokkaat Ismo Harju (kesk), Eija Hauska-Mertanen (kd), Irma Hujanen (kok), Juuso Mustonen (vas), Juha-Pekka Natunen (vihr), Markus Niskanen (sdp) ja Ari Pöyhönen (ps). Tilaisuuden juontaa näyttelijä Ulla-Maija Järnstedt.

Kuntavaalitentti näkyy suorana tällä sivulla. Lähetys ilmestyy sivulle hieman ennen kolmea.

Tilaisuutta pystyy seuraamaan suorana myös Imatran kaupungin YouTube-kanavalla, ja tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen. Tallenne tekstitetään suomeksi. Katsojilla on mahdollisuus kommentoida ja esittää lisäkysymyksiä suoran lähetyksen aikana tekstiviestillä tai Whatsappilla numeroon +358 40 673 9622.

Kuntavaaliareena-hankkeen kolmas ja viimeinen paneelikeskustelu pidetään tiistaina 27.4. kello 13. Kokeiluhankkeen toteuttaa Imatran kaupunginkirjasto ja rahoittaa Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Imatran seniorien osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksia sekä synnyttää vuoropuhelua päättäjien ja kuntalaisten välille.

Päivitetty 1.4. kello 16:02: lisätty Keskustan Ismo Harjun nimi osallistujalistaan.

Lisätiedot:

Hankekoordinaattori Sari Toivonen
p. 020 617 6607
sari.toivonen@imatra.fi