Kuva
Kaksi maskia punaisella taustalla.
Koronatilanne maakunnassa on edelleen leviämisvaiheessa.

Koulujen etäopiskelulle jatkoa myös Imatralla

Tiedote
23.3.2021 19:39
Harrastustoiminnan sulku 11.4. asti.

Maakunnallisen tilanneryhmän suositusten mukaisesti myös Imatran yhteislukio jatkaa etäopetuksessa 12.4. asti. Muiden toisen asteen oppilaitosten osalta asiaa tarkastellaan 30.3. Ammatillisessa opetuksessa etäopetussuositus on voimassa ainakin 5.4.2021 asti.

Maakunnallinen tilanneryhmä pyysi Aluehallintovirastolta (AVI), että yläluokkien käytössä olevien tilojen sulkua jatketaan 11.4. asti. Tämä tarkoittaa sitä, että perusopetuksen 7.-9. luokkien oppilaat jatkavat etäopetuksessa vielä pääsiäisen jälkeisen viikon.

Alakoulun siirtämistä etäopetukseen ei tällä viikolla katsota tarpeelliseksi Etelä-Karjalassa.

Harrastustoiminnan sulku jatkuu niin ikään 11.4. asti.

Vahva suositus on edelleen, että seurat asettavat nyt terveyden ykkösasiaksi. Toivoisimme, että kaikki sisätilojen harrastustoiminta ja treenit hoidettaisiin etänä, hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala painottaa.

Vaikka uusimmista tartunnoista iso osa sijoittuu Lappeenrannan alueelle, myös Imatran tartuntatilanne on vakava. Maakunnan yhteisen keskussairaalan kuormitustilanne on kriittinen. Tämän vuoksi rajoitukset kattavat koko sairaanhoitopiirin.

 

Lisätietoja:

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala, p. 020 617 2227, arja.kujalaatimatra.fi (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fi)