Kuva
Kirjastoista kansanvallan foorumeita -hankekokonaisuuden logo.
Kirjastoista kansanvallan foorumeita on Sitran vetämä hankekokonaisuus, johon osallistuu kuusi kirjastoa ympäri Suomen.

Suora lähetys: kirjaston ensimmäinen kuntavaalipaneeli tiistaina 16.3.

Tiedote
11.3.2021 13:07
Seuraa keskustelua etänä tällä sivulla tai kaupungin sosiaalisen median kanavissa!

 

 

Imatran kaupunginkirjasto järjestää ensimmäisen yhteensä kolmesta kuntavaalipaneelistaan tiistaina 16. maaliskuuta kello 13 alkaen. Paneeleissa eri puolueiden kuntavaaliehdokkaat vastaavat imatralaisseniorien esittämiin kysymyksiin. Ensimmäisen kerran teemana on elinvoimaisuus. Ehdokkaille esitettävät kysymykset koskevat muun muassa kaupungin taloutta, yrittäjyyttä ja työpaikkoja sekä Vuoksen kanavahanketta.

Paneeliin osallistuvat Marja Estola (vihr), Timo Härkönen (ps), Niina Malm (sd), Juuso Mustonen (vas) ja Jouko Partanen (kok). Tilaisuuden juontaa näyttelijä Ulla-Maija Järnstedt.

Tilaisuutta pystyy seuraamaan suorana Youtube livessä, ja tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen. Katsojilla on mahdollisuus kommentoida suoran lähetyksen aikana tekstiviestillä tai Whatsappilla numeroon +358 40 673 9622.

Paneelissa esitettävät kysymykset on kerätty yli 64-vuotiailta imatralaisilta. Seuraavat paneelit pidetään 7.4. kello 15 ja 27.4. kello 13. Niihin voit käydä vielä esittämässä oman kysymyksesi joko verkossa tai paperilomakkeella jossakin Imatran kirjastoista.

Paneelit ovat osa Imatran kaupunginkirjaston toteuttamaa Kuntavaaliareena – seniorien ääni kuuluviin -hanketta, jota tukee Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra. Hankkeen tavoitteena on edistää seniorien osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksia sekä synnyttää vuoropuhelua päättäjien ja kuntalaisten välille.

Päivitys 17.3.2021: Korjattu huhtikuun keskustelutilaisuuksien alkamisajat.

Lisätiedot:

Sari Toivonen, hankekoordinaattori
sari.toivonenatimatra.fi (sari[dot]toivonen[at]imatra[dot]fi)
p. 020 617 6607

Lue lisää Kuntavaaliareenasta:

www.imatra.fi/kuntavaaliareena