Lukiolaiset ovat olleet helmikuussa vuorotellen etä- ja lähiopetuksessa.

Yhteislukio siirtyy talviloman jälkeen kahdeksi viikoksi kokonaan etäopetukseen

Etäopetuksella halutaan turvata ylioppilaskirjoitusten järjestäminen. Etäopetusjakson aikaiseen lounasjakeluun osallistuvien on ilmoittauduttava viimeistään perjantaina 26.2.

Imatran yhteislukio siirtyy talviloman jälkeen kokonaan etäopetukseen. Etäopetusta annetaan 8.3.–22.3.

Tarkoituksena on turvata ylioppilaskokeiden onnistuminen ja niiden järjestäminen turvallisesti.

–Haluamme minimoida talviloman jälkeiset mahdolliset korona-altistumiset niin opiskelijoilla kuin henkilökunnalla. Näin myös varmistamme, että opettajat voivat osallistua ylioppilaskirjoitusten järjestelyihin ja valvontoihin, rehtori Mika Strömberg kertoo.

Ylioppilaskirjoituksiin osallistuu runsas määrä opiskelijoita tiistaina 16.3., perjantaina 19.3. ja maanantaina 22.3. Lukio on linjannut jo aikaisemmin, että ensimmäisellä kirjoitusviikolla muut opiskelijat ovat etäopetuksessa, jolloin kirjoitukset voidaan järjestää laajemmissa tiloissa.

Maaliskuun etäopetusjakso koskee myös kaksoistutkinnon ryhmien opetusta. IB-lukion MOCK-kokeet järjestetään aiemman aikataulun mukaan maanantaista 8.3. alkaen.

Lounasjakeluun osallistuvien ilmoittauduttava

Opiskelijoilla on mahdollisuus noutaa ruoka-annoksia etäopetusaikana 8.3.–19.3. Annoksia jaetaan Sukkulakadun keskuskeittiöltä maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13–15. Noutopaikka on lastauslaiturilla ja paikalla on liikenteenohjaaja.

Ruokajakeluun ilmoittaudutaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/C4EADC3497091836.

Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään perjantaina 26.2. klo 12. Myös niiden opiskelijoiden, jotka ovat ilmoittautuneet ruoan jakeluun aikaisemmin tänä lukuvuonna, on ilmoittauduttava uudestaan.

 

Lisätietoja opetuksesta:

Rehtori Mika Strömberg, mika.stromberg@imatra.fi, 020 617 5709

 

Lisätietoja lounasjakelusta:

tila- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen, sami.turunen@imatra.fi, 020 617 4450