Kuva
Mies karvahatussa seisoo Imatrankosken rannalla.  Kyltissä teksti: kaupunginjohtajaksi kansallisihmeeseen.
Tule meille pomoksi. Puitteet ovat hulppeat.

Imatran kaupunginjohtajahaku käynnistyi

Tiedote
15.2.2021 15:46
Haku toteutetaan uudella tavalla. Perinteisen ilmoituksen sijaan käytössä videoilmoitus, jossa omaperäinen tyyli.

Imatran kaupunginhallitus avasi kaupunginjohtajahaun tänään maanantaina 15.2.

Imatra etsii vahvaa verkostoitujaa ja näkemyksellistä vaikuttajaa, joka hahmottaa kokonaisuudet ja laittaa asiat tapahtumaan.

Haku avattiin välittömästi kaupunginhallituksen kokouksen jälkeen Kuntarekry.fi -osoitteessa. Myös kaupungin verkkosivustolla on haulle oma sivunsa (imatra.fi/kaupunginjohtajaksi).

─ Tällä kertaa päätimme kokeilla uudenlaista tapaa toimia. Hakukampanja on pääosin sähköinen. Varsinainen hakuilmoitus on omaperäinen  video ja siihen on tilattu  erityinen laulusovitus, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen sanoo.

Videolle ostetaan maksettua mainosaikaa, muun muassa sosiaalisessa mediassa, Sanoma Median sähköisissä kanavissa ja Etelä-Saimaan verkkolehdessä. Videota jaetaan myös kaupungin omissa verkko- ja some-kanavissa.

Hakuaika päättyy 4.3.2021. Sen jälkeen valitaan jatkoon pääsevät hakijat. Rekrytointiprosessissa käytetään apuna ulkopuolista henkilöarvioijaa.

─ Alustavasti on suunnitelmissa järjestää myös avoin verkkokeskustelu, jonka välityksellä kaupunkilaiset voivat esittää kysymyksiä viimeiselle kierrokselle valituille hakijoille, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Ilkka Nokelainen kertoo.

Uuden kaupunginjohtajan odotetaan ottavan virka vastaan alkusyksystä 2021 alkaen, viimeistään syyskuun alussa. Uuden kaupunginjohtajan valinnasta päättää valtuusto. Alustavan suunnitelman mukaan päätös tehdään huhtikuussa.

 

Lue lisää hausta

 

 

Lisätietoja haun käynnistymisestä:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen, p. 020 617 2280, anna.helminenatimatra.fi (anna[dot]helminen[at]imatra[dot]fi)

Kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Ilkka Nokelainen, p. 040 5930552, ilkka.nokelainenatimatra.fi (ilkka[dot]nokelainen[at]imatra[dot]fi)