Kuva
Ilmanlaadun mobiilisovelllus kännykässä.
Mobiilisovellus

Etelä-Karjalan ilmanlaadun uusi nettisivu

Tiedote
3.2.2021 14:23
Nyt myös mobiilisovellus ladattavissa

Etelä-Karjalan ilmanlaadun uusi nettisivu on otettu käyttöön osoitteessa ekilmanlaatu.net

Alueen ilmanlaadun mittaustiedot päivittyvät sivulle 10 minuutin välein. Tämänhetkisen ilmanlaatutilanteen lisäksi voit katsella aiempia mittaustuloksia kuvina ja taulukoina. Lisäksi sivulla tiedotetaan lyhyesti alueen ilmanlaatuun liittyvistä asioista kuten esimerkiksi katupölytilanteesta, kaukokulkeumaepisodeista tai tehtaiden prosesseihin liittyvistä häiriöistä.

Ohjelmapäivitykseen liittyvä mobiilisovellus on nyt ladattavissa Google Play kaupasta nimellä Imatra-Lpr-Air. Sovelluksen avulla voit nopeasti tarkistaa alueen ilmanlaatutilanteen.

- Näillä uudistuksilla pyrimme laajentamaan ilmanlaadun alueellista tietämystä ja tarjoamaan ajantasaisempaa tietoa ilmanlaadusta Imatran ja Lappeenrannan alueella niin asukkaille, viranomaisille kuin muillekin asiasta kiinnostuneille. Uusi nettisivu ja sovellus ovat edelleen kehitystyön alla, joten niiden toimivuus tulee vielä paranemaan, vt.ympäristöjohtaja Arto Ahonen sanoo.

 

Lisätietoja:

Ympäristönsuojelusuunnittelija Riikka Litmanen, p. 020 617 4301, riikka.litmanenatimatra.fi (riikka[dot]litmanen[at]imatra[dot]fi)