Tyhjä teatterisali
Teatterissa odotetaan aikaa, kun sali saadaan taas täyteen yleisöä.

Teatteri Imatra joutuu perumaan koronan vuoksi helmikuun näytökset

Elämää ikkunan takana ensi-iltaan 5.3.

Teatteri Imatra siirtää Elämä ikkunan takana –musikaalin ensi-illan maaliskuulle. Samalla teatteri joutuu perumaan kaikki helmikuun näytökset. Niitä on  yhteensä kahdeksan.

Syynä näytösten peruuttamiseen on koronaepidemia. Päätös perustuu maakunnallisen covid-tilanneryhmän suositukseen ja valtakunnalliseen tilannekuvaan.

─ Suurimmassa osassa teattereita tammikuussa on jo peruttu kaikki esitykset. Meille tammikuu on perinteisesti harjoitteluaikaa. Pääsemme siinä mielessä vähemmällä harmilla, teatterinjohtaja Timo Rissanen sanoo.

Elämää ikkunan takana saa ensi-iltansa uuden suunnitelman mukaan 5.3. Sen harjoittelu jatkuu suunnitellusti ja kenraaliharjoitus pidetään helmikuussa. Helmikuussa käynnistyy myös lastenteatteriesitys Pähkinänsärkijän harjoitukset.

─ Tosi suurin sydämin me odotamme, että pääsemme esiintymään. Näytteleminen elävälle yleisölle on meidän tehtävämme, Rissanen toteaa.

Helmikuun näytöksiin lippunsa varanneet saavat varauksistaan maksunpalautuksen tai voivat varata lippuja myöhempiin näytöksiin. Asiasta kannatta olla yhteydessä kaupungintalon asiakaspalvelun lipunmyyntiin. Asian voi hoitaa myös osoitteessa https://teatteri-imatra.fi/lipunmyynti/peruuntuminen

Teatteri Imatra toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi taas teatteriin tilanteen kohennuttua.

 


Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Rissanen. 020 617 6645, timo.rissanen@imatra.fi