Varattuja kirjoja hyllyssä.
kirjaston asiakaskäynnit toivotaan hoidettavan ripeästi.

Musiikkiopistossa jatkuu lähiopetus

Työväenopiston aikuisten kursseja toteutetaan etänä mahdollisuuksien mukaan. Kirjastot ovat avoinna tietyin rajoituksin.

Musiikkiopisto käynnistyy Imatralla loppiaisen jälkeen normaalisti lähiopetuksena. Opetuksessa otetaan huomioon voimassa olevat koronasuositukset.

Työväenopisto sen sijaan jatkuu tammikuun loppuun etäopetuksena niissä ryhmissä missä se on mahdollista.  Poikkeuksena tähän ovat lasten ryhmät. Työväenopiston lasten ryhmissä opetus jatkuu lähiopetuksena (tanssi ja taiteen perusopetus).

Työväenopisto tiedottaa ryhmäkohtaisesti opiskelijoita kauden aloittamisesta.

Maskisuositus kirjastoissa

Kirjastot jatkavat toimintaansa normaalisti siten, että pääkirjaston lehtisali sekä muut oleskelu- ja työskentelytilat ovat poissa käytöstä koronan vuoksi. Lainaustoiminta jatkuu normaalisti.

Kirjastoissa asiakkailla on maskisuositus. Henkilökunta palvelee tiskillä suojalasin takaa ja muualla henkilökunnalla on myös maskisuositus. Lainaukset toivotaan hoidettavan mahdollisimman ripeästi. Kirjasto ei näissä olosuhteissa ole oleskelutila.

Museot jatkavat toimintaansa normaalisti.

─ Toivomme, että kaikki muistavat yleiset koronasuositukset, jotta voimme jatkaa tilojen avoinna pitämistä, kulttuuri- ja oppimiskeskuksen päällikkö Sarianna Purtilo vetoaa.

Seuraavat konserttivaraukset Kulttuuritalo Virtaan ovat helmikuulle. Niiden järjestämisestä tiedotetaan myöhemmin.

 

Lisätietoja:

Kulttuuri- ja oppimiskeskuksen päällikkö Sarianna Purtilo 020 617.5401, sarianna.purtilo@imatra.fi

AVIn ohjeistuksen mukaisesti maksimihenkilömäärä julkisissa tilaisuuksissa on 20 henkilöä. Yksityistilaisuuksissa henkilömäärän maksimi on 10 henkilöä. Tämä koskee myös kaikkea harrastustoimintaa.