Kuva
Katsele elokuvia, sarjoja, harrastevideoita ja muuta sisältöä rajattomasti.
Kirjastokino korvaa Viddla-elokuvapalvelun.

Heili-kirjastot siirtyvät Kirjastokinoon 2021

Tiedote
18.12.2020 14:00
Uusi elokuvapalvelu korvaa Viddlan. Molemmat palvelut ovat käytössä vuodenvaihteeseen saakka.

Etelä-Karjalan Heili-kirjastot ottavat käyttöön Kirjastokino-elokuvapalvelun 1.1.2021.

Pääset kuitenkin jo 21.12.2020 alkaen katsomaan Kirjastokinon elokuvia verkko-osoitteessa Kirjastokino.fi. Palveluun kirjaudutaan oman Heili-kirjastokortin tunnuksella ja PIN-koodilla.

Kirjastokinon valikoimassa on tällä hetkellä yli 500 elokuvaa, ja tarjonta lisääntyy koko ajan. Erilaiset kausitapahtumat huomioidaan, joten esimerkiksi jouluelokuvia löytyy! Kirjastokino ei pyri kilpailemaan kaupallisten suoratoistopalvelujen kanssa, vaan painotus on yleissivistävällä, harraste- ja muulla kirjastokulttuurin mukaisella sisällöllä. Kirjastokinosta löytyy myös esimerkiksi liikkumiseen kannustavia videoita.

Palvelu tarjoaa asiakkaalle monia käytännön etuja, kuten vapaan lainaamisen ilman rajoituksia. Nyt voit katsoa niin monta elokuvaa kuukaudessa kuin haluat! Lainattua elokuvaa ei myöskään tarvitse lähteä palauttamaan kirjastoon.

Kirjastokinoa on turvallista käyttää, sillä asiakas tunnistetaan kirjaston asiakastietoihin merkityn iän perusteella. Koko perhe voi käyttää palvelua omilla kirjastokorteillaan, ja näin aikuiset ja lapset saavat itselleen sopivaa sisältöä.

Aiempi Heili-kirjastojen tarjoama elokuvapalvelu Viddla on sekin käytössä vielä vuodenvaihteeseen saakka.

Hyviä elokuvahetkiä!