Varattuja kirjoja hyllyssä.
kirjaston asiakaskäynnit toivotaan hoidettavan ripeästi.

Imatran kirjastoihin koronarajoituksia 3.12. alkaen

Joulukuun tapahtumat ja kokoontumiset perutaan. Lehtisalit sekä muut oleskelutilat poistuvat käytöstä toistaiseksi.

Koronaepidemian kiihtymisvaiheen vuoksi myös Imatran kaupunginkirjasto peruu kaikki joulukuun tapahtumansa. Filosofiakahvilaa, shakkikerhoa, digineuvontaa ja lukupiiriä ei järjestetä.

Kirjaston lainaustoiminta jatkuu toistaiseksi. Palvelu- ja omatoimiajat säilyvät ennallaan. Kävijöitä kehotetaan vahvasti käyttämään kasvomaskia. Lisäksi kirjasto suosittelee tekemään varauksia etukäteen, jotta asiointi paikan päällä nopeutuu.

Lehtilukusalit ja muut oleskelutilat poistetaan käytöstä kaikissa toimipisteissä, koska asiakkaiden pidempää oleskelua kirjastoissa ei suositella. Ryhmävierailuja ei järjestetä, ja kaikki asiakkaiden tilavaraukset perutaan. Pääkirjaston digitointipaja, nuortenluola, olohuone ja soittohuone ovat pois käytöstä. Pääkirjaston lehtisalin ovet pidetään suljettuina, joten käytäthän alakerran pääovea.

Tietokoneet ovat toistaiseksi käytössä lähikirjastoissa Rajapatsaalla ja Vuoksenniskalla. Käyttöaika rajoitetaan 30 minuuttiin. Pääkirjaston nettikoneet ovat kokonaan pois käytöstä. Tietokonetta pääsee käyttämään kaupungintalon asiakaspalvelupisteessä sen aukioloaikoina.

Suosimme omatoimista ja sähköistä asiointia. Lainojen uusinta, varausten teko ja maksujen maksaminen onnistuvat verkkokirjastossa. Kirjastoihin voi soittaa palveluaikoina tai lähettää sähköpostia.

Ethän tule kirjastoon, jos sinulla on koronaoireita!

Lisätietoja:

Sarianna Purtilo
Kulttuuri- ja oppimiskeskuksen palvelupäällikkö
p. 020 617 5401
sarianna.purtilo@imatra.fi

Pääkirjasto:

p. 020 617 6609 / lainojen uusinnat
p. 020 617 6612 / neuvonta
paakirjasto@imatra.fi

Rajapatsaan kirjasto:

p. 020 617 6613
patsaankirjasto@imatra.fi

Vuoksenniskan kirjasto:

p. 020 617 6614
vuoksenniskankirjasto@imatra.fi