Kuva
Kahvio lähes tyhjänä.
Kulttuuritalo Virran kahvio

Imatra hakee ravintolayrittäjää Kulttuuritalo Virtaan ja kaupungintalolle

Tiedote
18.11.2020 12:31
Imatran kaupunki on avannut tarjouskilpailun, jolla haetaan kokous- ja tapahtumatarjoilujen tarjoajaa Imatran kaupungintalolle sekä Kulttuuritalo Virtaan.

Palveluntarjoajalle myönnetään yksinoikeus kokous- ja tapahtumatarjoiluihin.

Toimija valitaan kahdeksi vuodeksi, jonka jälkeen kaupunki voi jatkaa sopimusta vielä kahdella vuodella ilman uutta kilpailutusta.

Kulttuuritalo Virran tuottaja Juha Leskisen mukaan kilpailutus tehdään sen takia, että nykyisten toimittajien palvelusopimus on päättymässä vuoden lopussa.

– Tietysti myös haluamme että toimija kehittäisi ja elävöittäisi omalla toiminnallaan Virtaa ja myös muita osa-alueita. 

Kulttuuritalo Virrassa vierailee vuosittain yli 200 000 kävijää ja siellä järjestetään normaalioloissa noin sata tapahtumaa, joissa on väliaikatarjoilu. 

Imatran kaupungintalossa on puolestaan vuosittain satakunta kaupungin kokousta, joihin tarvitaan kokoustarjoilu. Tämän lisäksi kaupungintalolla järjestetään muita tilaisuuksia.

Kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo kertoo, että nykyisin kaupungintalolla tarjottavaa lounasruokailua sopimus ei velvoita järjestämään. 

– Sen järjestäminen on silti mahdollista, jos ravintolayrittäjä niin haluaa, hän toteaa.

Tarjoilujen tulisi seurata alansa trendejä ja tarjota asiakkailleen laadukasta sisältöä. Palveluntarjoajan valinnassa laadulliset kriteerit ratkaisevat valinnan 35 prosentin painoarvolla ja hinta ratkaisee loput 65 prosenttia.

Tarjoukset tulee jättää 11.12.2020. kello 12.00. mennessä. Uuden yrittäjän on määrä aloittaa toiminta 1.1.2021.

 

Lisätietoja 
Kulttuuritalo Virta, tuottaja Juha Leskinen, juha.leskinenatimatra.fi (juha[dot]leskinen[at]imatra[dot]fi), p. 040 5566 629
Kaupungintalo Sirkku Sarlomo, sirkku.sarlomoatimatra.fi (sirkku[dot]sarlomo[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 2225

Tutustu tarjouspyyntöön julkisten hankintojen ilmoituksissa ja ilmoittaudu mukaan.