Kuva
Parkkipaikasta kertova liikennemerkki.
Valvontaa tehdään ympäri kaupunkia.

Muutos Mansikkalan koulukeskuksen pysäköintiin: Krimin parkkialue jatkossa luvanvarainen

Tiedote
22.10.2020 13:51
Opiskelijoille ja vierailijoille on varattu parkkitilaa urheilutalon keilahallin puoleiselta parkkipaikalta. Vierailijat voivat pysäköidä myös kiekkopaikoille pääsisäänkäynnin viereen.

Mansikkalan koulukeskuksen edustalla olevalle niin kutsutulle Krimin pysäköintialueelle saavat jatkossa pysäköidä ainoastaan pysäköintiluvan saaneet. Järjestely tulee voimaan marraskuun alussa.

Lupia myöntävät rehtorit ja päiväkodin johtaja Mansikkalan koulukeskuksen henkilökunnalle.

Opiskelijoille on varattu pysäköintitilaa urheilutalon parkkipaikalta keilahallin puoleisesta päädystä (katso liite). Vierailijat puolestaan voivat pysäköidä urheilutalon pysäköintialueelle tai koulukeskuksen pääsisäänkäynnin edustalla oleville parkkipaikoille.

–Pääsisäänkäynnin paikoille voi parkkeerata korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan parkkikiekon kanssa, tila- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen kertoo.

Luvanvarainen pysäköinti on voimassa arkipäivisin kello 816. Ilta- ja viikonloppukäyttäjät voivat käyttää pysäköintialuetta ilman pysäköintilupaa.

Krimin pysäköintialue sijaitsee Tainionkoskentien ja Koulukadun kulmassa vastapäätä koulukeskusta.

 

Lisätietoja:

Tila- ja turvallisuuspäällikkö  Sami Turunen, p. 020 617 4450, sami.turunenatimatra.fi (sami[dot]turunen[at]imatra[dot]fi)

 

Muokattu 22.10 klo 11.45: Lisätty tieto siitä, että ilta- ja viikonloppukäyttäjät voivat käyttää parkkialuetta edelleen ilman lupaa.
Muokattu 22.10. klo 12.11: Korjattu Keskuskatu Koulukaduksi.
Muokattu 26.10.2020 klo 11.24: Lisätty kartta opiskelijoiden parkkipaikoista.