Kuva
Pöytäteatterin lava ja paperiset hahmot.
Teatterilaatikon hahmot voi suunnitella itse.

Teatteri Imatrasta voi nyt lainata teatterilaatikon

Tiedote
21.9.2020 12:46
Laatikon avulla lapset voivat suunnitella ja toteuttaa oman pöytäteatteriesityksen.

Teatteri Imatrasta voi nyt lainata teatterilaatikon. Laatikon avulla lapset voivat suunnitella oman pöytäteatteriesityksen ja samalla tutustua teatterin tekemiseen ja toimintaan.

—Pöytäteatterissa lapset voivat esittää oman tai valmiin tarinan. Laatikon ohjeet opastavat teatterin tekemiseen askel kerrallaan, ja samalla lapset tutustuvat teatterin tekemiseen muutenkin. Tutuksi tulee esimerkiksi se, että teatterissa tarvitaan näyttelijöiden lisäksi muun muassa ohjaaja, puvustaja ja näyttämöapulaisia, markkinointipäällikkö Katri Storhammar Imatra Base Campista kertoo.

Teatterilaatikko on tarkoitettu kiertämään Imatran alueen esikouluissa ja alakoulun 1. ja 2. luokissa. Laina-aika on enintään kuusi viikkoa.

Teatterilaatikon on suunnitellut ja valmistanut imatralaislähtöinen nukketeatteritaiteilija Aapo Repo ja laatikon ulkoasun on visualisoinut Jaana Puustinen. Laatikon mukana tulee ohjeistus sekä ideoita oman pöytäteatteriesityksen valmistamiseen. Laatikosta löytyy myös malleja lavasteista, nukkemallit sekä näyttämövalot.  

 

Lisätietoja:
Teatterinjohtaja Timo Rissanen, Teatteri Imatra, p. 020617 6645, timo.rissanenatimatra.fi (timo[dot]rissanen[at]imatra[dot]fi) (tavoitettavissa maanantaina 21.9. ennen klo 14)
Markkinointipäällikkö Katri Storhammar, Imatra Base Camp, p. 020 617 6677, katri.storhammaratimatra.fi (katri[dot]storhammar[at]imatra[dot]fi)

 

 Varaukset:
Teatterihallinto- ja tapahtumavastaava Sari Saarinen, Imatran kaupunki, p. 020 617 2213, sari.saarinenatimatra.fi (sari[dot]saarinen[at]imatra[dot]fi)