Kuva
Kävelykatu Koskenparras Imatra-päivänä 2018
Imatra-päivää ei voitu järjestää koronan vuoksi viimekään vuonna.

Millainen on eteläkarjalaisten elämänlaatu - sähköinen kysely eteläkarjalaisille

Tiedote
16.9.2020 15:24
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) toteuttaa yhteistyötahojen kanssa sähköisen kyselyn eteläkarjalaisille.

Eksote valmistelee yhteistyössä kuntien ja eri toimijoiden kanssa seuraavaa laajaa hyvinvointisuunnitelmaa vuosille 2021- 2024. Hyvinvointisuunnitelma ja –kertomus ovat lakisääteisiä ja ne ohjaavat Eksotea hyvinvoinnin- ja terveyden edistämisen työn suunnittelussa, raportoinnissa ja arvioinnissa.

Kyselyn tavoitteena on saada tietoa millaiseksi kuntalaiset arvioivat oman elämänlaatunsa sekä terveytensä. Kyselyssä käytetään Maailman terveysjärjestön (WHO) lyhyttä elämänlaatumittaria. Kysely toteutetaan ensimmäistä kertaa Etelä-Karjalassa. Osallistumalla kyselyyn voi vaikuttaa seuraavan hyvinvointisuunnitelman sisältöön.

Kysely on esillä Eksoten verkkosivuilla sekä kuntien kotisivuilla. Kyselyyn (siirryt Webropol-kyselyyn) voi vastata 30.10.2020 mennessä. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja tietoja käytetään eteläkarjalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen suunnittelussa.

 

Lisätietoja: 
Tuija Ylitörmänen, hyvinvointisuunnittelija (TtM), tuija.ylitormanenateksote.fi (tuija[dot]ylitormanen[at]eksote[dot]fi), p. 040 8463495