Kuva
Kansaa Imatra-päivässä
Torilla tavataan vuonna 2021 Imatra-päivän merkeissä.

Imatra-päivä peruutetaan tältä vuodelta

Tiedote
12.8.2020 14:54
Imatran Inkeri ja palkitut julkistetaan 5.9.

Imatra-päivä peruutetaan tältä vuodelta koronariskin vuoksi.

─ Tämä on todella ikävää, sillä moni esiintyjä, yhdistys, vapaaehtoinen ja yritys on sitoutunut jo monta kuukautta tapahtuman järjestelyihin. Me emme kuitenkaan halua ottaa riskiä koronan takia, sillä Imatra-päivässä vaadittavia turvaetäisyyksiä olisi vaikea noudattaa, tapahtuman tuottaja Sari Saarinen pahoittelee.

Saarinen ottaa yhteyttä tapahtuman yhteistyötahoihin. Toiveena on, että nyt tehdyt valmistelut voidaan tehdä näkyväksi ensi syksynä.

─ Meillä on niin hyvä yhteispeli, että uskon siihen, että saamme tehtyä vieläkin hienomman Imatra-päivän vuonna 2021, Saarinen sanoo.

Imatra mitali, myönteisen Imatra-kuvan edistäjän palkinto sekä Osallistu ja vaikuta –palkinto jaetaan kaikesta huolimatta. Ne ja uusi Imatran Inkeri julkistetaan 5.9.2020. Imatran kaupunki ja Imatran Nuorkauppakamari järjestävät yhteisen julkistamistilaisuuden klo 12. Tätä tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivulta, Facebookista ja Twitteristä.

Imatra-päivän perinteinen ajankohta on elokuun toiseksi viimeinen viikonloppu. Koronan vuoksi tapahtumaa jo kertaalleen siirrettiin syyskuulle ennen peruuttamispäätöstä.

 

Lisätietoja:

Tapahtumatuottaja Sari Saarinen, p. 020 617 2213, sari.saarinenatimatra.fi (sari[dot]saarinen[at]imatra[dot]fi)

Viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, p. 020 617 2400, liisa.hupli-oinonenatimatra.fi (liisa[dot]hupli-oinonen[at]imatra[dot]fi)

Imatran Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Paula Vehmaanperä, p. 0503511781, paula.vehmaanperaatjci.fi (paula[dot]vehmaanpera[at]jci[dot]fi)