Kuva
Pelastuslaitoksen kysely palvelutasosta.
Pelastuslaitoksen kysely palvelutasosta.

Etelä-Karjalan Pelastuslaitos kysyy palvelutasostaan

Tiedote
24.6.2020 14:05
Kyseessä palvelutasopäätökseen liittyvä asukas- ja sidosryhmäkysely.

Etelä-Karjalan pelastuslaitos valmistelee parhaillaan palvelutasopäätöstä vuosille 2021-2025. Pelastuslain (379 / 2011) 28 §:ssä on säädetty, että pelastustoimen palvelutason tulee vastata paikallisia tarpeita ja onnettomuusuhkia. Palvelutasoa määriteltäessä on otettava huomioon myös toiminta poikkeusoloissa.

Vahvistettu palvelutasopäätös määrittelee pelastuslaitoksen toiminnan toteuttamisen tason.  Pelastuslautakunta on lähettänyt esityksen lausuntokierrokselle sopijakuntiin. Sen lisäksi siihen lausuvat sopimuspalokuntien edustus sekä pelastuslaitoksen työpaikkakokous. Vahvistetun päätöksen tarkastaa Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Palvelutasopäätösvalmisteluun sekä hyvään hallintotapaan kuuluu avoimuus. Etelä-Karjalan pelastuslaitos haluaa tuottaa ja kehittää omia palvelujaan tulevaisuudessakin yhteistyössä eteläkarjalaisten kanssa. Siksi pelastuslaitos haluaa kuulla, miten on onnistuttu tähän asti sekä miten palveluita voidaan tuottaa ja kehittää edelleen. 

Vastaa ja vaikuta, kysely on avoinna 28.8.2020 saakka. Kyselyyn pääset tästä.

 

Lisätietoja:

Pelastusjohtaja Erkki Hokkanen, p. 05 616 7001, erkki.hokkanenatekpelastuslaitos.fi (erkki[dot]hokkanen[at]ekpelastuslaitos[dot]fi)

Projektipäällikkö Heidi Huuskonen, p. 05 616 7006, heidi.huuskonenatekpelastuslaitos.fi (heidi[dot]huuskonen[at]ekpelastuslaitos[dot]fi)