Puukouluun valittiin uudet lukiolaiset.

Imatran yhteislukioon 115 uutta opiskelijaa

Aloittavia opiskelijoita on enemmän kuin vuosi sitten.

Kevään 2020 yhteisvalinnan esityksen mukaan Imatran yhteislukioon hyväksytään 115 uutta opiskelijaa. Aloituspaikkoja on 120.

Ensisijaisia hakijoita oli yhteensä 121, joista 111 valitaan. Heidän lisäkseen on neljä opiskelijaa, jotka tulevat valituksi yhteishaun 2. tai 3. sijalla. Alin hyväksytty keskiarvo on 7,25.

- Aloittavia opiskelijoita on enemmän kuin vuosi sitten. Se ei ole yllätys, koska aloitamme elokuussa uusissa tiloissa ja perusopetuksen päättävä ikäluokka oli nyt hieman suurempi kuin vuosi sitten. Tässä vaiheessa on vapaana viisi aloituspaikkaa. Näin ollen jos mieli opiskelupaikan suhteen on muuttunut tai on jäänyt kokonaan vaille opiskelupaikkaa ja vaadittava 7,00 keskiarvo täyttyy, niin paikkoja voi tiedustella suoraan rehtorilta. Olen tyytyväinen aloittavien opiskelijoiden määrään, sanoo lukion rehtori Mika Strömberg.

Imatralla ja Lappeenrannassa toimivan Etelä-Karjalan IB-lukioon valitaan yhteisvalinnan esityksen ja harkinnanvaraisen valinnan jälkeen 35 aloittavaa opiskelijaa. Heistä 14 aloittaa pre-vuoden Imatralla ja 21 Lappeenrannassa.

 Imatralla toimivaan Itä-Suomen suomalais-venäläisen koulun lukioon valitaan 3 uutta opiskelijaa. He opiskelevat Imatran yhteislukion perusryhmissä.

Tietosuojan vuoksi kaupunki ei julkaise valittujen nimiä koulun kotisivuilla, ulko-ovessa tai lehdissä. Valitut saavat tiedon sähköpostitse Opintopolku-palvelusta tänään ja kirjeitse koululta.

Uusi lukuvuosi 2020-2021 alkaa torstaina 13.8.2020 klo 10.00 Mansikkalan uuden koulukeskuksen tiloissa.

 

Lisätietoja:

lukion rehtori Mika Strömberg, 020-617 5709, mika.stromberg@imatra.fi

IB-koordinaattori Marketta Kolehmainen, 020-617 5712, marketta.kolehmainen@imatra.fi