Kuva
Kysely yrittäjille
Kysely yrittäjille

Imatran kaupunki selvittää yrittäjien halukkuutta osallistua kaupungin hankintoihin

Tiedote
2.6.2020 11:51
Vielä ehtii osallistua.

Imatran kaupunki on jo useamman vuoden ajan kehittänyt julkisten hankintojen hankintaprosessiaan ja haluaa nyt tehtävällä kyselyllä kartoittaa kaupungilla käytössä olevaa toimittajarekisteriä ja löytää uusia potentiaalisia sopimuskumppaneita alueelta. 

-    Pyrimme tällä kyselyllä tarkentamaan omaa toimittajarekisteriä ja samaan sinne mahdollisimman kattavasti kaikki alueen toimijat. Kyselyllä halutaan myös kartoittaa alueen palvelujentuottajia ja saada selville mahdollisimman laajasti tuotteet ja palvelut, joita alueella on tarjolla, kertoo hankinta-asiantuntija Simo Timperi.

Kyselyllä saatu data analysoidaan ja siitä toivotaan saatavan tietoa, missä tuotteissa/palveluissa alueella on tarjontaa paljon ja kuinka paljon on toimialoja, joita ei ole kaupungin hankinnoissa huomioitu ja joita voitaisiin mahdollisesti hyödyntää tulevaisuuden hankinnoissa. 

-    Pyrimme mahdollisimman paljon ottamaan hankinnoissa huomioon paikallisia yrityksiä, hankintalain puitteissa toki. Saamalla kaupungin sopimuskumppaneiksi paikallisia yrityksiä, saamme tänne alueelle lisää elinvoimaa, joka tuo lisää veroeuroja kaupungille ja näin tuottaa hyvinvointia kaupunkilaisille, toteaa Timperi. 

-    Nimi rekisterissä auttaa siinä, että saa tarjouspyynnön suoraan omaan sähköpostiinsa eikä tarvitse olla pelkästään Hilman (www.hankintailmoitukset.fi) varassa, vastaa Timperi kysymykseen miksi kannattaa antaa nimensä toimittajarekisteriin. Kaupungin kaikki hankinnat julkaistaan kuitenkin avoimesti ja niihin voivat osallistua kaikki yrittäjät. 

-    Otamme kaikki hankinnat vakavasti, sillä monelle pienelle paikalliselle toimijalle kaupungin hankinta voi olla iso osa vuoden tulosta vaikka summa olisikin kaupungille pieni, kertoo hankinta-asiantuntija Simo Timperi. 

Kyselyyn ehtii vielä hyvin osallistua, sillä se sulkeutuu sunnuntaina 7.6. 

Lisätietoja: hankinta-asiantuntija Simo Timperi p. 020 617 2218, simo.timperiatimatra.fi (simo[dot]timperi[at]imatra[dot]fi).
 

Kyselyyn