Kuva
Taiteiden talo.

Tainionkosken kivikoulu muuntuu syksyyn mennessä taiteiden taloksi

1.6.2020 18:15
Kaksi alinta kerrosta jo varattu uusille vuokralaisille.

Tainionkosken kivikoulu muuntuu taiteiden ja taitojen taloksi kesän ja alkusyksyn aikana. Koulutyö kiinteistössä päättyi viime lauantaina.

Jo nyt kaksi alinta koulun kerrosta on varattuna. Ylimpään eli kolmanteen kerrokseen mahtuu vielä vuokralaisia, tila- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen kertoo.

Taiteilijoita ja yhdistyksiä

Varattuja neliöitä on 1142, vapaana on enää 499 neliötä.

Koululle on muuttamassa seitsemän taiteilijaa ja kolme yhdistystä. Myös kaupungin Virta-opistolle on varattuna kaksi tilaa. Lisäksi koululle avataan omatoimikutomo.

Taiteiden taloon on muuttamassa erityisesti Havurinne 1 -osoitteesta työhuoneita aiemmin vuokranneita kuvataiteilijoita. Heidän vuokrasopimuksensa on irtisanottu elokuun loppuun mennessä. Havurinteen vanhat tilat ovat huonossa kunnossa, ja rakennus tullaan purkamaan vuoden loppuun mennessä.

Tarjolla tilat pitopalvelulle tai leipomolle

Tainionkosken koulun ruokalarakennus etsii vielä vuokralaista.

Tilat ovat hyväkuntoiset. Ne soveltuvat esimerkiksi lounas- ja pitopalvelukäyttöön tai leipomotoimintaan.

 

Lisätietoja:

Tilahallinta- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen, p. 020 617 4450, sami.turunenatimatra.fi (sami[dot]turunen[at]imatra[dot]fi)

Tilakyselyihin vastaa isännöitsijä Katriina Tella, p. 05 235 2831 katriina.tellaatmitra.fi (katriina[dot]tella[at]mitra[dot]fi)