Kuva
Uusia aikatauluja asennetaan

Bussien kesäaikataulut astuvat voimaan maanantaina Imatralla

Tiedote
28.5.2020 19:02
Kesällä aikuisten matka maksaa kaksi euroa.

Linja-autot siirtyvät maanantaina kesäaikaan. Uudet aikataulut ovat jo nähtävillä kaupungin verkkosivuilla. Loppuviikosta ne ilmestyvät myös pysäkeille. Aikatauluja jaetaan lisäksi koteihin loppuviikon aikana.

Joukkoliikenteen kesä tuo myös halvemmat hinnat. Kesähinta aikuisilta on kaksi euroa. 1.6 - 12.8. välisenä aikana. Nuorille on tarjolla edelleen vapaa-ajan lippu, joka maksaa 20 euroa, mutta sillä saa matkustaa rajattomasti vapaa-ajalla vuoden ajan. Tätä lippua voi ostaa kaupungintalon asiakaspalvelusta (auki 1.6. alkaen ma-pe kello 8-15)

Kaukoliikenteeseen muutoksia

Kaakkois-Suomen elinkeino- ja ympäristökeskus (ELY) on kilpailuttanut sopimusliikenteen ja uudet liikennöitsijät. Uusi sopimuskausi on voimassa kesäkuun alusta alkaen kaksi vuotta.

Ruokolahden ja Imatran välillä ajaa jatkossa E. Rantanen Oy. Parikkalan, Rautjärven ja Imatran välillä vuoroja liikennöi Savonlinja Oy. Imatran ja Lappeenrannan liikennöinti siirtyy niin ikään E.Rantaselle vaiheittain.

Myös reitteihin on pieniä muutoksia kesäajalle. Lappeenrannan Skinnarilan ja Imatran välillä kaksi vuoroa lähtee ja palaa Imatran keskusaseman sijaan Vuoksenniskalta ja Vuoksenniskalle. Muutos astuu voimaan 1.6.

 

Lisätietoja:

Liikennesuunnittelija Kaisa Pohjola 020 617 4424, kaisa.pohjolaatimatra.fi (kaisa[dot]pohjola[at]imatra[dot]fi)