Kuva
Moduulirakennus Mansikkalassa.

Suurin osa Linnalan moduuleista lähtee kesä- ja heinäkuussa

Tiedote
27.5.2020 18:40
Kentän tekeminen pääsee aiottua nopeam​​​​​​​min vauhtiin.

Linnalan moduuleille tuli äkkilähtö. Kuudesta moduulista kolme lähtee kesäkuun alussa ja yksi heinäkuussa. Loput kaksi jäävät odottamaan ensi kevääseen asti siirtoa kentän takalaitaan.

Vuokrasopimus olisi ollut voimassa elokuun alkuun asti, mutta moduulit omistava Parmaco tarvitsee näitä Varsinais-Suomeen, tila- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen kertoo.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että moduuleiden YK5, YK6, ja LU1 muuttotyhjennys alkaa välittömästi ensi maanantaina. Nämä moduulit lähtevät Linnalasta kohti uutta määränpäätä kesäkuun toisella viikolla. Heinäkuun alussa poistuu katukuvasta puolestaan YK4.

YK3 siiretään LU2 luo kentän takalaitaan odottamaan ensi keväänä toteutettavaa poismuuttoa.

Osa moduuleiden huonekaluista siirretään Vuoksenniskan koulukeskukseen ja osa Kulttuuritalo Virtaan. Myös Mansikkalan uuteen koulukeskukseen siirtyy jonkin verran kalusteita. Loput kalusteet ostaa Martella.

Tekonurmi ja yleisurheilun lajipaikkoja

Vaikka muuttosuunnitelmia jouduttiin aikaistamaan, Turunen pitää muutosta pelkästään positiivisena asiana.

Nyt kentän rakennustyöt saadaan nopeammin liikkeelle, sillä vuokrasopimuksessa oli sovittu, että moduulit voivat odottaa Linnalassa siirtoa puoli vuotta vuokrasuhteen päättymisen jälkeen.

Linnalan kentästä tehdään Mansikkalan koulukeskusta ja vapaa-ajan harrastajia palveleva tekonurmikenttä, jonka reunoille tulee yleisurheilun suorituspaikkoja ja peliareenoita. Tavoite on, että ensi talvena kentällä on jo luistelukenttä sään salliessa.

 

Lisätietoja:

Tila- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen, p. 020 617 4450, sami.turunenatimatra.fi (sami[dot]turunen[at]imatra[dot]fi)