Kuva
Imatran vaakuna

Imatran kaupunki perui kaikki lomautukset

Tiedote
25.5.2020 19:17
Yhteensä 206 lomautusilmoituksen peruminen mahdollistui, kun poikkeusoloja lievennettiin.

Imatran kaupungin ei tarvitse lomauttaa ketään poikkeusolojen vuoksi. Imatran kaupunki antoi huhtikuun alussa lomautusilmoituksen yhteensä 206 henkilölle, jotka työskentelevät varhaiskasvatuksessa, koulunkäyntiohjaajina, liikuntapalveluissa ja kirjastoissa.

Ensimmäisten lomautusten oli tarkoitus alkaa toukokuun 8. päivänä. Valtaosa ilmoitetuista lomautuksista peruttiin jo toukokuussa aiemmin, kun valtakunnan hallitus linjasi poikkeusolorajoitusten purkamisesta. Vain osa varhaiskasvatuspalvelujen lomautuksista jäi tuolloin voimaan odottamaan lasten kesähoitotarpeiden selkiytymistä.

Varhaiskasvatuksen tarve lähti kasvuun heti koulujen lähiopetuksen käynnistyttyä. Myös kesähoidon kysyntä on ollut vilkasta.

Olemme tyytyväisiä, että pystyimme lopulta luopumaan kaikista lomautuksista. Tämäkin viestii osaltaan siitä, että olemme palaamassa vaikean kevään jälkeen kohti tavallista arkea, vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino sanoo.

 

 

Lisätietoja:

Vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino, p.020 6172206, kaisa.heinoatimatra.fi (kaisa[dot]heino[at]imatra[dot]fi)                                

Henkilöstöpalvelupäällikkö Jouni Urpalainen, p. 020 617 2224, jouni.urpalainenatimatra.fi (jouni[dot]urpalainen[at]imatra[dot]fi)