Jäähalli
Jäähalli

Imatra avaa sisäliikuntapaikat kesäkuun alussa asteittain

Uimahalli pysyy vielä suljettuna.

Imatran kaupunki on avaamassa kesäkuussa sisäliikuntapaikkoja asteittain seuratoimintaan. Tuolloin otetaan käyttöön urheilutalo, jäähalli, Vuoksenniskan kuntosali ja Karhumäen kentän pukutilat.

Jäähalli aukeaa 8.6. ja muut tilat 1.6. Jäähallin aukeamiseen vaikuttaa se, että jäiden tekeminen vie kaksi viikkoa.

Uimahalli ja urheilutalon kuntosali sekä juoksusuora pysyvät vielä suljettuina. Uimahalli aukeaa 27.7. alustavan suunnitelman mukaisesti. Kuntosali ja juoksusuora avataan, kun kosteusvaurioremontti valmistuu. Kuntosalin arvioitu aukeamisaika on 20.7. Juoksusuora otetaan näillä näkymin käyttöön syksyllä.

─ Uimahallia ei kesäkuussa avata sen vuoksi, että emme voi varmistaa 1-2 metrin turvavälien toteutumista pesu- ja saunatilassa sekä allasalueella. Seuraamme tarkoin koronatilanteen etenemistä alueellamme ja arvoimme vielä heinäkuun avaamista sen pohjalta, hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala sanoo.

Tarkat ohjeet hygieniasta

Kaikille seuroille, jotka sisäliikuntatiloja käyttävät, lähetetään ensi viikolla ohjeet tilojen käytöstä. Vuoksenniskan kuntosali on ainoa omatoimikäyttöön avautuva tila. Siellä henkilömäärärajoitus on maksimissaan 10 henkeä kerrallaan.

Kuntosalilla, kuten kaikissa muissakin tiloissa, on noudatettava huolellista käsihygieniaa. Kuntosalilla on tarjolla desifiointiaineita laitteiden puhdistamista varten, Jokainen käyttäjä desifioi laitteet ennen ja jälkeen käytön.

Kaikkien tilojen osalta tullaan seuraamaan ohjeiden noudattamista. Mikäli ohjeita ei noudateta, tilat voidaan sulkea terveyssyistä.

Kuntosalien vuosi- ja puolivuosikorttien käyttöajan jatkamiseksi tulee olla yhteydessä urheilutalon asiakaspalveluun 1.6. alkaen p. 020 617 7294.

Ikäihmisten liikuntatapahtumat käynnistyvät

Ikäihmisille järjestetyt ohjatut liikuntahetket järjestetään Ukonniemessä 1.6 alkaen maanantaisin kello 13. Kokoontuminen tapahtuu Ukonniemi-areenan parkkipaikalla. Tapahtumissa liikutaan ulkona noudattaen turvavälejä.

─ Liikuntatiloihin tai ohjattuun liikuntaan ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita kuten yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita tai päänsärkyä.

Sisäliikuntapaikat suljettiin maaliskuussa koronaepidemian vuoksi.

 

Lisätietoja:

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala, p. 020 617 2227, arja.kujala@imatra.fi