Kuva
Imatrankosken silloilla paikataan uria.

Kesän päällystystyöt alkavat

Tiedote
19.5.2020 17:20
Imatralla katujen päällystystyöt aloitetaan viikolla 22.

Kesän katujen päällystystyöt aloitetaan ensi viikolla eli viikolla 22 urapaikkauksilla. Pisimmät paikkausalueet ovat Korvankannantiellä, Tainionkoskentiellä ja Lakasentiellä. Näiden lisäksi paikataan Imatrankosken siltojen yli vievä osuus Imatrankoskentiestä ja lyhempiä pätkiä eri puolella kaupunkia. 

Viikolla 23 aloitetaan katujen asfaltoinnit. Ensimmäisenä ovat vuorossa Halmekatu, Kuljettajankatu, Kuusenkorvankatu, Peipposenkatu ja Hukankatu. Kaikki kadut on tarkoitus päällystää samalla viikolla, vesisade saattaa hidastaa töitä. 

-    Töistä aiheuttaa häiriötä kadulla, ja liikenne saatetaan ajoittain pysäyttää hetkeksi, mutta sen suurempaa haittaa ei pitäisi tulla. Urakoitsija hoitaa liikenteen opastamisen paikan päällä, kertoo tekninen isännöitsijä Heikki Varis Mitra Imatran Rakennuttaja Oy:stä. 

Kesän aikana tehdään lisäksi sirotepintauksia Itä-Siitolassa ja Saareksiinmäellä sekä pyörätien pätkiä korjataan eri puolilla kaupunkia. Töistä tiedotetaan niiden tultua ajankohtaisiksi.  

Lisätietoja: tekninen isännöitsijä Heikki Varis, heikki.varisatmitra.fi (heikki[dot]varis[at]mitra[dot]fi), p. 05 235 2855.