Kesällä 2021 ajetaan taas.
Kesällä 2021 ajetaan taas.

Koronaviruspandemia siirtää Imatranajon kesälle 2021

Seuraavan kerran ajetaan kovaa 2. - 4.7.2021.

Imatranajo Oy on varmistanut tänään tiedon, että ensi kesän tapahtuma IRRC-kilpailuineen on siirretty koronavirusepidemian vuoksi.

Imatranajojen perinne ei katkea. Seuraavan kerran Imatran katuradalla kisataan heinäkuussa 2021. Uusi päivämäärä on 2.-4.7.2021.

─ Imatranajon siirtopäätös on järjestävälle seuralle ja Imatranajo Oy:lle kaikista vaikein ja raskain. Olemme tehneet vuoden töitä tunteja laskematta, jotta Imatranajo kehittyy ja laajenee koko perheen kaupunkitapahtumaksi ja lisää alueen elinvoimaa. Koronavirus elää kuitenkin ihmisten kohtaamisista, joten nyt ei ole oikea hetki kerätä suurta määrää ihmisiä yhteen. Me emme kuitenkaan lannistu, vaan ryhdymme rakentamaan Imatranajoa 2021, Imatran Moottorikerhon puheenjohtaja Sami Backman sanoo.

Imatranajon siirtäminen on valitettava myös yhteistyökumppanina toimineen kaupungin näkökulmasta, mutta nyt on ajateltava asioita terveys edellä.

─ On iso harmi, että tapahtuma joudutaan nyt siirtämään, mutta tilannehan on nyt ihan kaikkien kesän tapahtumien osalta sama eikä tässä auta muu kuin katsoa toiveikkain mielin jo kohti tulevaa ja vuoden 2021 tapahtumakesää, vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino sanoo.

 

Lue aiheesta lisää Imatranajon uutiskirjeestä