Kuva
Poikkeusolot vaikuttavat nyt valmistujaisiin.
Poikkeusolot vaikuttavat nyt valmistujaisiin.

Imatran yhteislukion kevään 2020 ylioppilaiden juhlat elokuussa

Tiedote
20.4.2020 18:13
Virallisesti valmistuminen tapahtuu 30.5. Todistukset postitetaan.

Imatran yhteislukiolla ei järjestetä koronavirustilanteen vuoksi kevään perinteistä lakkiaisjuhlaa vaan juhliminen siirtyy elokuun loppuun.

Lukio järjestää lauantaina 29.8.2020 IB-lukion lakkiaiset. Tilaisuus on samalla yhteislukiosta keväällä valmistuneiden ylioppilasjuhla. Juhla alkaa klo 11.00 ja paikkana on Mansikkalan uusi koulukeskus.

Mikäli juhlaa ei vielä tuolloinkaan pystytä järjestämään turvallisesti, kevään 2020 ylioppilaat kutsutaan joulukuun alussa järjestettävään syksyn itsenäisyys- ja ylioppilasjuhlaan.

Kevään ylioppilaat valmistuvat virallisesti 30.5.2020. Tämän hetkisen tilanteen vallitessa todistukset postitetaan toukokuun lopussa.

Perheet voivat viettää omia valmistumisjuhlia jo aiemmin kesän aikana, mutta toivomme heidän ottavan huomioon vallitsevat viranomaisten määräykset ja suositukset sekä läheisten terveyden ja turvallisuuden ajankohtaa päättäessään.

Huomioimme valmistuvat lauantaina 30.5. etänä toimitettavalla tervehdyksellä, jonka muoto ja ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.  


Lisätiedot:

Imatran yhteislukion rehtori Mika Strömberg, mika.strombergatimatra.fi (mika[dot]stromberg[at]imatra[dot]fi), p. 020-6175709