Kuva
HS & ES
HS & ES

Imatran Koulu³-ratkaisusta on aika kertoa laajemmin

19.4.2020 12:08
Tänään on julkaistu Imatran kaupungin mainos Helsingin Sanomien ja Etelä-Saimaan etusivuilla. Poikkeusolossakin on katsottava rohkeasti tulevaisuuteen.

Vanhat, esimerkiksi sisäilmaan liittyneet ongelmat eivät katoa koronan myötä.

Imatralla isot tulevaisuuden päätökset muuttuvat parhaillaan osaksi arkea. Vuoksenniskan uusi koulukiinteistö on jo käytössä, ja vanhaa puolta remontoidaan kuntoon. Ensi syksynä avaa ovensa Suomen suurin puukoulu ja siitä vuoden päästä valmistuu vielä Kosken koulukeskuksen uudisrakennus.

─ Imatra on luvannut kaikille oppilaille terveet ja modernit oppimistilat. Tästä me emme tingi, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Niina Malm lupaa.

Kaikkien imatralaislasten opetus on siirtymässä kolmeen uuteen koulukeskukseen vuoteen 2021 mennessä.

Nyt on katetta markkinoinnille

─  Uskomme siihen, että teot puhuvat. Sen vuoksi käynnistimme nyt isomman lanseerauskampanjan valtakunnallisesti merkittävästä kouluverkkoratkaisustamme. Samalla kerromme Imatran muista mahdollisuuksista, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen sanoo.

Kampanja alkoi tänään sunnuntaina Helsingin Sanomissa (HS) ja Etelä-Saimaassa. Niissä julkaistiin etusivun ilmoitukset Koulu3-teemalla. Lisäksi sama ilmoitus näkyy HS:n sähköisissä kanavissa sunnuntaina. Esimerkiksi HS:n sunnuntain monikanavaisen etusivun tavoittavuus on reilu miljoona lukijaa.

Maanantaista alkaen kahden viikon ajan Helsingin Sanomien verkkosivuilla on myös Imatran natiivimainos, mikä tarkoittaa maksettua mainosjuttua. Tälle odotetaan noin 250 000 näyttöä.

Tämän lisäksi kaupunki ja Imatra Base Camp toteuttavat sosiaalisen median kanavissa tukikampanjan. Kampanja kohdistetaan pääasiassa pääkaupunkiseudulle.

─ Etätyön mahdollisuudet ja kaipuu toisenlaiseen asuinympäristöön ovat nyt aivan eri tavalla ajankohtaisia. Imatra on hyvä vaihtoehto sellaisille perheille, jotka etsivät elämäänsä laatua ja asumisen edullisuutta, vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino sanoo.

Lisätietoa Koulu3 –ratkaisusta on luettavissa niitä varten tehdyillä kampanjasivuilla (imatra.fi/mahdollisuus).

 

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen, p. 020 617 2280, anna.helminenatimatra.fi

kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Niina Malm, p. p. 040 058 8978, niina.malmatimatra.fi
Vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino, p. 020 617 2206, kaisa.heinoatimatra.fi

Viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, p. 020 617 2400, liisa.hupli-oinonenatimatra.fi

Toimitusjohtaja Jukka Aallikko, Imatra Base Camp Oy, p. 020 617 7007, jukka.aallikkoatimatrabasecamp.fi