Kuva
Juoksusuoran ulkoseinän tutkimukset tehtiin talvella.
Juoksusuoran ulkoseinän tutkimukset tehtiin talvella.

Juoksusuoran ja kuntosalin korjaustyöt alkavat

Tiedote
15.4.2020 17:08
Korjauksilla haetaan lisäaikaa tilojen käytölle.

Imatran kaupunki käynnistää urheilutalon juoksusuoran korjaustyöt. Juoksusuora laitettiin käyttökieltoon tammikuun lopulla mikrobilöydösten vuoksi.

Ulkopuolinen kosteusvaurioihin erikoistunut RakLamit-yhtiö on antanut toimenpidesuosituksensa tilojen korjauksista. Niitä käsiteltiin tiistaina kaupunginhallituksen puheenjohtajistossa ja keskiviikkona kaupungin sisäilmatyöryhmässä.

Juoksusuoran osalta päädyttiin siihen, että ulkoseinän vauriokohdat korjataan purkamalla tiilivuorausta talon sisäpuolelta ja kastuneet eristeet vaihdetaan uusiin. Juoksusuoran kohdalle tehdään myös salaojitus.

Korjaustyöt alkavat välittömästi.

Toinen havaittu mikrobilöytö paikantui kuntosalin seinään, pilareiden väliin. Tuo kohta tullaan korjaamaan samalla tavalla kuin juoksusuora. Korjaukset antavat näin lisäaikaa tilojen käytölle.

Korjaukset poistavat akuutit sisäilmaongelmat pohjakerroksen tiloista. Näillä sisäilmakorjauksilla ei poisteta rakennuksen laajamittaisia muita ongelmia, tila- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turunen sanoo.

Juoksusuoran ja kuntosalin sisäilmaongelmista johtuvat korjaustyöt maksavat noin 55 000 euroa.

 

Lisätietoja:

Tila- ja turvallisuuspäällikkö, sisäilmatyöryhmän puheenjohtaja Sami Turunen, p. 020 617 4450, sami.turunenatimatra.fi (sami.turunen@imat)sami.turunenatimatra.fi (ra.fi)