Kuva
Niina Malm, Anna Helminen ja Kaisa Heino

Tule vaihtamaan ajatuksia korona-ajasta Imatran johdon kanssa Teamsiin

Tiedote
7.4.2020 14:01
Tilaisuus alkaa keskiviikkona 8.4. klo 12. Osallistu alla olevan linkin kautta. Tämä ei ole vaikeaa.

Imatran kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Niina Malm, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen ja vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino keskustelevat koronasta ja sen vaikutuksista verkon välityksellä huomenna keskiviikkona klo 12. Tule mukaan kuulemaan ja kommentoimaan.

Kaupunki kokeilee poikkeusolojen aikana uudenlaista vuorovaikutustapaa kaupunkilaisten kanssa.

─ Olemme yrittäneet viestiä aktiivisesti verkossa ja median välityksellä poikkeusoloissa. Nyt kokeilemme tällaista tapaa. On toki selvää, että verkkokohtaaminen ei ole kaikille mahdollista, mutta voimme tehdä tästä tilaisuudesta myös lyhyen tiedotteen jälkikäteen. Uusia avauksia kannattaa kuntapuolella ainakin testata. Sitten näemme, kannattaako ideaa jatkojalostaa, viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen sanoo.

Vastaavia Teams-tilaisuuksia on järjestetty kaupungin henkilöstölle. Niihin on osallistunut jopa yli 100 ihmistä kerrallaan.

Näin se onnistuu

Teams-tilaisuuteen pääsee kuka vain osallistumaan alla olevan linkin kautta. Tällä hetkellä linkki vie kaupungin etusivulle, mutta ennen kokousta se ohjautuu Teams-kokoukseen.  Riittää että on toimiva verkkoyhteys. Linkki toimii siis verkkosivujen kautta. Vaikka sinulla olisi Teams-sovellus, kannattaa tulla verkon kautta.

Osaanottajat voivat lähettää kommentteja ja kysymyksiä koko tilaisuuden ajan Teamsin chatin välityksellä. Tämän käyttö on helppoa. Tilaisuuden alussa neuvotaan, miten tilaisuus etenee ja miten kommentteja voi lähettää.

Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen. Niitä otetaan huomiseen keskiviikkoon 8.4. klo 10 asti.

Kysymyksiä voi lähettää Malmille, Helmiselle ja Heinolle tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/D8BF30C50A7BF43F

 

Osallistu Teams-tilaisuuteen tämän linkin kautta ke 8.4. klo 12: http://www.imatra.fi/koronakatsaus

 

Lisätietoja:

viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, p. 0206172400, liisa.hupli-oinonenatimatra.fi (liisa[dot]hupli-oinonen[at]imatra[dot]fi)

 

 

Teams Live-tapahtuma on avoin yleisölle

Pyydämme osallistujia liittymään verkkoversioon!

  1.  Tapahtuma avautuu selaimeen: Valitse "Katso sen sijaan verkossa" -painike (jos sivulle tulee ponnahdusikkuna, jolla voisit avata työpöytäversion, paina "Peruuta"-painiketta ja valitse "Katso sen sijaan verkossa" -painike)
  2. Näet tekstin "Tervetuloa livetapahtumaan!". Klikkaa "Liity anonyymisti"-linkkiä sivulla olevan kuvan alta.

 

Korjattu aika tiedotteeseen julkaisun jälkeen: teams-info oikea aika ke 8.4. klo 12