Kuva
kaupungintalo

Imatran kaupungilta lomautusilmoitus 206 työntekijälle

Tiedote
6.4.2020 20:45
Jos tilanne muuttuu palvelujen kysynnän tai kaupungin resurssien osalta, suunniteltuja lomautuksia voidaan myös perua.  

Imatran kaupungin yhteistoimintaneuvottelujen viimeinen neuvottelukerta oli tänään 6.4. koskien poikkeusolojen henkilöstövaikutuksia. Neuvottelujen tulosta käsiteltiin kaupunginhallituksessa tänään.

Poikkeusoloista johtuen työ tai työnantajan edellytykset tarjota työtä ovat vähentyneet tilapäisesti joillain aloilla siitäkin huolimatta, että korvaavia töitä on kartoitettu läpi organisaation.

Lomautusilmoituksen tulee Imatran kaupungilla saamaan yhteensä 206 henkilöä, jotka työskentelevät varhaiskasvatuksessa, koulunkäyntiohjaajina, liikuntapalveluissa ja kirjastoissa.

Poikkeusoloista johtuvat lomautukset toteutetaan Imatran kaupungilla 8.5. -10.7. välisenä aikana niin, että lomautuksen kesto on enintään 28 kalenteripäivää per henkilö. Neljän viikon lomautukset voidaan toteuttaa useammassa erässä yhdeksän viikon aikana.

Lomautusuhka koskee lain mukaisesti vain vakinaisia sekä määräaikaisista vakinaisten sijaisia.

Esimiehet jakavat lomautusilmoitukset tällä viikolla. Jos tilanne muuttuu palvelujen kysynnän tai kaupungin resurssien osalta, suunniteltuja lomautuksia voidaan myös perua.

 

Lisätietoja:

Henkilöstöpalvelupäällikkö Jouni Urpalainen, p. 020 617 2224, jouni.urpalainenatimatra.fi (jouni[dot]urpalainen[at]imatra[dot]fi)

Vs. kaupunginjohtaja Kaisa Heino, p.020 6172206, kaisa.heinoatimatra.fi (kaisa[dot]heino[at]imatra[dot]fi)