Kuva
Jumpat ja kuntosalitreenit ovat nyt tauolla.

Liikuntapalvelumaksujen hyvitykset tehdään poikkeusolojen jälkeen

Tiedote
31.3.2020 18:59
Kaupunki tiedottaa myöhemmin siitä, miten tulee toimia.

Urheilutalon, Vuoksenniskan ja jäähallin kuntosalille sekä uimahalliin ostettujen kausi- ja sarjalippujen käyttöaikaa tullaan jatkamaan poikkeusolojen jälkeen. Myös senioripassien käyttöaikaa jatketaan.

- Vastaavasti kevään 2020 ryhmäliikunnan käyttämättä jääneiden ohjattujen tuntien korvauksena annetaan ryhmien osallistujille ilmaisia kuntosali- ja/tai uimahallilippuja yhteensä neljä kappaletta asiakasta kohden, hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala sanoo.

Kaupunki tiedottaa myöhemmin siitä, miten tulee toimia käyttöaikojen jatkamiseksi tai ilmaislippujen saamiseksi.

- Toivomme nyt kärsivällisyyttä asiakkailta. Tilanne on poikkeuksellinen ja henkilökohtaista asiakaspalvelua ei nyt voida antaa samalla tavalla kuin normaalioloissa, Kujala toteaa.

Hän kertoo, että yksittäisissä tapauksissa voidaan palauttaa käyttämättä jääneet asiakasmaksut, jos asiakas ei voi ensi syksynä osallistua toimintaan.  Tällöin voi olla suoraan yhteydessä uimahalliatimatra.fi (uimahalli[at]imatra[dot]fi)

 

Lisätietoja:

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala, p. 020 617 2227, arja.kujalaatimatra.fi (arja[dot]kujala[at]imatra[dot]fi)