Kuva
Nyt kokeillaan soittopetusta virtuaalisesti.

Virta-opiston jatkaa opetusta osin verkossa ensi viikolla

Tiedote
20.3.2020 18:38
Päättyvistä kursseista ja kurssimaksupalautuksista tiedotetaan lähiaikoina.

Virta-opistossa on käynnistymässä etäopetus niiltä osin kuin se on mahdollista.
Musiikkiopiston osalta etäopetus alkaa maanantaina 23.3. ja pääsääntöisesti oppitunnit pidetään niinä ajankohtina, kuin ne ovat olleetkin.

─ Mutta varsinkin soittotuntien osalta oppilaat voivat halutessaan olla yhteydessä opettajaan ja sopia normaalista lukujärjestyksestä poikkeavan etäsoittotunnin ajan, rehtori Sarianna Purtilo sanoo.

On hyvin mahdollista, että etäoppitunti ei noudata aivan samaa kaavaa, kuin lähiopetus ja että osa tunnista on etäyhteyden varassa ja osittain tunti tehdään viestien, etätehtävin, videoita kuvaten tai muulla luovalla tavalla.

Ryhmätuntien ajankohdat ovat samat, ellei opettaja ilmoita muutoksista erikseen.

Muusta opetuksesta poiketen orkesteritoiminta valitettavasti keskeytyy poikkeusolojen ajaksi.

Myös työväenopisto osin virtuaalisesti

Työväenopistossa etäopetusta tullaan järjestämään ainakin osassa kielten, taideaineiden ja kädentaitojen kursseista sekä taiteen perusopetuksen ryhmissä. Ryhmien osalta opettajat tulevat olemaan suoraan yhteydessä opiskelijoihin.
─ Juuri parhaillaan selvitetään etäopetuksen muotoja ja mahdollisuuksia.
Niissä ryhmissä joissa etäopetus ei ole mahdollista eli opetus tältä keväältä loppuu, opiskelijoita tiedotetaan mahdollisimman pian.

Mahdollisista kurssimaksupalautuksista tiedotetaan samassa yhteydessä.

 

Lisätietoja:

Virta-opiston rehtori Sarianna Purtilo, p. 020 617.5401, sarianna.purtiloatimatra.fi (sarianna[dot]purtilo[at]imatra[dot]fi)