Mowglina nähdään näyttelijä Antti Laine.

Helsinkiläinen näyttelijä Juha Suihko Viidakkokirjan Baloo-karhun rooliin

Suihko korvaa roolissa Marko Kurikan.

Näyttelijä Marko Kurikan sairausloman takia Viidakkokirjan Baloo-karhun rooliin on kiinnitetty helsinkiläinen Juha Suihko. Hän on Pohjois-Karjalasta lähtöisin oleva näyttelijä ja laulaja. Monipuolinen näyttelijä Suihko toimii sanoittajan roolissa Tuukka Touko -artistin takana sekä valmentaa muun muassa artisteja, käsikirjoittaa ja ohjaa. 

Koko perheen produktiossa Suihko on viimeksi näytellyt Suomenlinnassa Ryhmäteatterin riveissä. Hän otti Housut pois Porin teatterissa ja kesytti Äkäpussia Lahden kaupunginteatterissa. 

Seinäjoen kaupunginteatterin komedioissa hän näytteli kahtena kesänä ja viihdytti katsojia myös Turun Linnateatterissa Rivo ja Raivo - Tuomiopäivän rakentajat -komediassa.

Revyyviihteen parissa hän on toiminut näyttelijänä, käsikirjoittajana ja ohjaajana jo yli 15 vuoden ajan.

- On ollut onni saada tehdä monipuolisesti kaikkea mahdollista lavalla ja lavan takana. Kaikesta oppii lisää. Roolihenkilöäni Baloota lainatakseni: "Koskaan ei ole liian vanha tai viisas, ettei voisi oppia uutta".

Suuri seikkailumusikaali Viidakkokirja saa ammattiteattereiden pohjoismaisen kantaesityksen Teatteri Imatrassa lauantaina 8.2.klo 16.00. Esitykset ajalla 8.2.-25.4.2020. 

Lue lisää näytelmästä.

Lisätiedot:

Teatterinjohtaja Timo Rissanen puh. 0206176645