Koululaisia
.

Perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen

Tällä viikolla koulutulokkaiden huoltajille lähetetään kouluun ilmoittautumisesta ohjeet.

Tulevien ekaluokkalaisten vanhemmat saavat tällä viikolla viestin tai kirjeen, joka sisältää ohjeet lapsen ilmoittamisesta ensimmäiselle luokalle. Kirjeet lähtevät pääasiassa Wilma-viesteinä, mutta jos huoltajille ei ole vielä Wilma-tunnuksia, kirje lähtee postin mukana. Kouluun ilmoittaudutaan ensisijaisesti Wilman kautta. 

Kirjeen mukana tulevat ohjeet lapsen ilmoittamisesta kouluun ja siinä on esitetty lapselle lähikoulua. Huoltajat voivat halutessaan anoa lapselleen koulupaikkaa myös toisesta koulusta. Lapselle on myös mahdollisuus hakea paikkaa koulusta, jossa sisarus opiskelee luokilla 1 – 5. Tämä ei koske erikoisluokkia. 

-    Kouluun ilmoittautumisen viimeinen päivä on 15.1.2020, joten toivomme että kaikki koulutulokkaat on siihen mennessä ilmoitettu. Kaikkiaan ensi syksynä koulunsa Imatralla aloittaa tämän hetken tiedon mukaan 217 ekaluokkalaista, kertoo palvelusihteeri Leena Vaittinen. 

Tulevilla ekaluokkalaisille ja heidän huoltajilleen järjestetään keväällä kouluun tutustumispäivä omassa koulussa. Tilaisuudesta tulee erikseen jokaiselle kutsu. 

Perusopetuksen sivulta löytyy lisätietoa ja tarkemmat ohjeet. 

Lisätietoja: palvelusihteeri Leena Vaittinen p, 020 617 5347.