Kuva
Kulttuuritalo Virta

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi ryhmämatkanjärjestäjien tilaisuuteen

Tiedote
29.10.2019 18:08

Imatra Base Camp järjestää matkailu-, ravintola- ja ohjelmapalveluyrittäjille myyntitilaisuuden, johon kutsutaan ryhmämatkojen vetäjiä Etelä-Karjalasta.

Myyntitilaisuus on Kulttuuritalo Virrassa keskiviikkona 22.1.2020 klo 18 alkaen. Etsimme mukaan paikallisia toimijoita tilaisuuteen kertomaan ryhmille tarkoitetuista tuotteista ja palveluista.  

 

Tilaisuuden ohjelma

klo 18 Karelia-salissa Imatra Base Camp kertoo Imatran kevään ja kesän koskinäytöksistä, tapahtumista sekä teatterinjohtaja esittelee Teatteri Imatran ohjelmistoa.

n. klo 18.30 – 20.30 Ryhmänvetäjillä mahdollisuus tutustua näytteilleasettajien esittelypisteisiin

n. klo 19.00 Iltapala-salaattibuffet asiakkaille seisovasta pöydästä

 

Ilmoittautuneille näytteilleasettajille varataan kullekin esittelypiste Kulttuuritalo Virran aulatiloista. Esittelypöydän koko noin 50x130cm. Osallistumismaksun 100€ + alv 24% laskutamme tilaisuuden jälkeen.

Esittelypisteille toivotaan aktiviteetteja tai vain tilaisuudessa tarjolla oleva houkuttimia kuten arvontoja, alennuksia tai muuta osallistamista. Pöydän taakse voi tuoda esimerkiksi rollupin.

 

Ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi 7.11. mennessä. Mukaan mahtuu 20 toimijaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja esittelypöytien paikat arvotaan:
Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Asiakaskutsut

Toimitamme näytteilleasettajille sähköisen asiakaskutsutekstin ja ilmoittautumislinkin, jonka voi lähettää Etelä-Karjalan alueen ryhmänvetäjäasiakkaillenne.

 

Lisätietoja:

Imatra Base Camp Oy

katri.storhammaratimatrabasecamp.fi

p. 020 617 6677