.

Huuda itsellesi Artekin design-tuoli Palsanmäen vetämästä huutokaupasta - Kulttuurikuohut Virrassa la 9.11. kello 10–14.

Luvassa musiikkiesityksiä, askartelua, myyjäiset, e-urheilua ja huutokauppakeisarin vetämä huutokauppa

Kulttuurikuohut tarjoaa kaikenikäisille tapahtumia ja toimintaa, mukana päivässä ovat kaikki Kulttuuritalo Virran toimijat – kulttuurituotanto, Virta-opisto, kaupunginkirjasto, kaupunginmuseo ja taidemuseo. 

Huutokauppakeisari Palsanmäki toimii meklarina huutokaupassa, jossa myydään kulttuuritalossa käytössä olleita Artekin huonekaluja sekä erilaisia astioita ja soittimia. Osa huonekaluista on kunnostettavia. 

Kulttuurikuohun myyjäisistä voi jo hankkia käsin tehtyjä lahjoja pukinkonttiin. Ostosten lomassa ja huutokauppaa odotellessa voi kokeilla askartelua, rivitanssia, kuvatunnistusta tai kielipelejä.

Lapsille Kirjastokoira Kirjavainen esittää lastenlauluja, ja mukavaa tekemistä löytyy myös musapuuhaamosta. Sen yhteydessä on pehmolelujen vaihtopiste.

eSports-joukkue Trailblazersin pelitilassa pääsee kokeilemaan erilaisia pelejä. Joukkueen edustaja on paikalla kertomassa pelaamisesta. 

Kahvila Virta on auki ja sieltä saa pientä syötävää ja juotavaa koko tapahtuman ajan. Myös kaupunginmuseon ja taidemuseon näyttelyt ovat nähtävillä, ja pääkirjasto palvelee normaalisti. 

Virran Kulttuurikuohut järjestetään toista kertaa. Ensimmäinen tapahtuma pidettiin syksyllä 2018.

-    Nyt on mahdollista tutustua Kulttuuritalo Virtaan ja sen tarjontaan ja samalla vaikka huutaa itselleen design-tuolin, kertoo kulttuuri- ja oppimiskeskuksen palvelupäällikkö Sarianna Purtilo


Kulttuurikuohujen ohjelma (päivitetty 1.11.)

klo 10                Vuoksi Big Band 1. kerroksen aulassa
klo 10–12          Kirja-askartelua, muistipelikortit ja kielipelit
klo 10.30–12     Live jukebox
klo 10–14          Myyjäiset, e-pelaamista, musapuuhaamo, kuvatunnistusta
klo 10.30           Kirjastokoira Kirjavainen
klo 10.30 ja 13  Ilmakuvia Imatrasta 1950-luvulta
klo 11 ja 12.30  Ohjattua rivitanssia
klo 12–14          Huutokauppa, meklarina Aki Palsanmäki

Huomioittehan että huutokaupassa maksuvälineenä käy sekä kortti että käteinen, myyjäisissä vain käteismaksu. 


Lisätietoja: kulttuuri- ja oppimiskeskuksen palvelupäällikkö Sarianna Purtilo, sarianna.purtilo@imatra.fo, p. 020 617 5401. 

Tiedotetta päivitetty 1.11. kello 14.50: lisätty kuvia myytävistä artikkeleista ja myytävien tavaroiden luettelo  sekä huomautus, että huutokaupassa käy maksuvälineenä sekä käteinen että korttimaksu mutta myyjäisissä vain käteinen. Lisäksi ohjelmaa päivitetty.