Kirjastokortit ja Ketterän kausikortti
Kirjastokortit ja Ketterän kausikortti

"Kun en pelaa lätkää, luen kirjoja"

Imatran kaupunginkirjasto ja Ketterä aloittavat uudenlaisen yhteistyön, jonka tavoitteena on kannustaa nuoria lukemaan.

Yhteistyön merkeissä Ketterä on antanut Imatran kaupunginkirjastolle neljä kappaletta kausikortteja, jotka ovat lainattavissa kirjastokortilla tästä viikosta alkaen. Kortit oikeuttavat sisäänpääsyyn Ketterän kauden 2019 - 2020 runkosarjan kotiotteluihin.

Korteista kaksi on lainattavissa pääkirjastolta, yksi Vuoksenniskan ja yksi Rajapatsaan lähikirjastolta.

Kirjaston ja Ketterän yhteistyö tulee näkymään Mestis-kauden aikana myös monin eri tavoin Imatra Spa Areenalla ja Imatran kirjastoilla. Tarkemmasta sisällöstä ja tapahtumista kerrotaan myöhemmin.

Yhteistyössä ovat Ketterän edustusjoukkueen pelaajista mukana Saku Forsblom, Jesse Hallikas, Nicklas Nousiainen ja Jesse Viskari, sekä päävalmentaja Maso Lehtonen.

Idea kausikorttien lainaamiseen kirjastosta on alunperin koripallojoukkue Helsinki Seagullsin. Myös Liigassa Mikkelin Jukurit on käynnistämässä samanlaista toimintaa.

Ketterä lähtee nyt ensimmäisenä Mestis-joukkueena mukaan kirjastoyhteistyöhön. Imatralla yhteistyöllä pyritään erityisesti kannustamaan nuoria lukuharrastuksen pariin.

Kirjaston kausikortit ovat kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavissa. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin, ja laina-aika on viikko. Kausikorttia ei voi varata.