Kuva
Imatra-areenan yleisöä vuonna 2018
Imatra-areenan yleisöä vuonna 2018

Lauantain Imatra-areenaan jätettiin 36 kysymystä - tilaisuudessa luovutetaan Osallistu ja vaikuta -palkinto

Tiedote
23.5.2019 14:05
Imatran kesänavauksen yhteydessä 25.5. klo 12 pidetään toista kertaa Imatra-areena, jossa kaupungin päättäjät vastaavat kuntalaisten kysymyksiin. Tänä vuonna tilaisuudessa luovutetaan nyt kolmatta kertaa jaettava Osallistu ja vaikuta -palkinto.

Imatra-areena inspiroi kaupunkilaisia tänäkin vuonna. Etukäteen areenaan jätettiin 36 kysymystä. Näistä suurin osa koski kaupunkikehitystä ja kaavoitusta sekä niihin liittyvää päätöksentekoa. Hieman vähemmän kysyttiin koulutuksesta ja varhaiskasvatuksesta.

Kaupungin yhteysjohtaja Tea Laitimon mukaan tilaisuus toteuttaa kaupungin osallistavaa linjaa.

 Tarkoitus on vastata kuntalaisia askarruttaviin kysymyksiin ja kannustaa keskusteluun. Kysymyksiä tuli runsaasti ja kaikkiin ei mitä todennäköisimmin valitettavasti ehditä vastata, sillä aikaa halutaan jättää myös muutamalle yleisökysymykselle paikan päällä. 

Kysymyksiin on laadittu kirjalliset vastaukset, jotka julkaistaan kaupungin verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen.

Osallistu ja vaikuta -palkinto luovutetaan areenan päätteeksi

Imatran kaupunginhallitus on valinnut palkinnon saajan osallistu ja vaikuta -työryhmän ehdotuksesta on. Työryhmä haki evästystä päätökselleen kaupunkilaisilta, jotka ehdottivat 16 eri toimijaa palkinnon saajaksi

Palkinto luovutetaan klo 12.50. Koskenpartaan lavalla.

Lisätietoja areenasta yhteysjohtaja Tea Laitimo, p. 0400 156 677, tea.laitimoatimatra.fi (tea[dot]laitimo[at]imatra[dot]fi)

Lisätietoja palkitsemisesta kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo, sirkku.sarlomoatimatra.fi (sirkku[dot]sarlomo[at]imatra[dot]fi), p. 020 617 2225