Koulutusta julkisista hankinnoista tarjolla

Julkisten hankintojen koulutusta Imatralla keskiviikkona 17.4.

Yrittäjä, haluatko Eksotesta asiakkaan? Kiinnostaako julkiset hankinnat? Haluaisitko eväitä kasvuun myös maakunnan ulkopuolelle?

Hankinnat Imatran seudulla haltuun (HIH) –hanke järjestää keskiviikkona 17.4. klo 17.30 alkaen Imatran kaupungintalolla kaikille avoimen koulutuksen julkisista hankinnoista.

Olemme saaneet koulutuksessa käyttöön aidon ja voimassaolevan tarjouspyynnön Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotelta (viemäri- ja erotinkaivojen huoltopalvelun hankinta), jota käytämme esimerkkitapauksena koulutuksessa. Koulutuksessa käydään läpi yrittäjiä velvoittava lainsäädäntö julkisissa hankinnoissa sekä koko tarjouksen jättämisprosessi. Käytännössä voit siis tilaisuudessa jättää tarjouksen! Käytössä on tarvittaessa tietokoneet. 

Kouluttajana on HTM, hankinta-asiantuntija Simo Timperi Imatran kaupungilta. Koulutuksessa esimerkkinä käytettävä hankinta on Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin viemäri- ja erotinkaivojen huoltopalvelun hankinta. Alan yrittäjälle koulutus mahdollistaa tarjouksen tekemisen tilaisuudessa. Koulutus käy läpi julkisissa hankinnoissa yleisesti pätevän tarjousprosessin, ja antaa näin ollen hyvät eväät jättää tulevaisuudessa tarjouksia kaikilla aloilla!

Mitä: Julkisiin hankintoihin kouluttautumista, kouluttajana alan ammattilainen ja työkseen hankintoja tekevä asiantuntija

Missä ja milloin: Imatran kaupungintalolla (kokoushuone 292 Tainionkoski) keskiviikkona 17.4. klo 17.30–19.00

Miksi: Yrityksesi osaamisen kehittäminen julkisissa hankinnoissa
 

Lisätietoja hankinta-asiantuntija Simo Timperi p. 020 617 2218 , simo.timperi@imatra.fi.

 

Lisätietoja:
Mikäli olet alan yrittäjä, ja haluat tarjota Eksoten viemäri- ja erotinkaivojen huoltopalvelun tarjouspyyntöön, voit tehdä sen koulutuksen aikana seuraavien edellytysten täyttyessä. Sinulla on tilaajavastuulain edellyttämät asiat kunnossa (ennakkoperintärekisteri, työnantajarekisteri, arvonlisäverovelvollisten rekisteri, kaupparekisteri, verot ja eläkevakuutus- ja muut lakisääteiset maksut maksettu, työehtosopimusasiat kunnossa, työterveyshuolto järjestetty sekä riittävä vastuuvakuutus) sekä kuulut jätehuoltorekisteriin ja yrityksellä on ympäristöjärjestelmä. Tarjouspyyntö on julkaistu sähköisessä hankintajärjestelmä Cloudiassa. Järjestelmän perusteita käydään läpi tarvittaessa koulutuksessa.

Edellä mainitut asiat käydään läpi myös koulutuksessa. Lisätietoja esimerkkinä käytettävästä hankinnasta ja hankinta-asiakirjat ovat saatavilla 

https://tarjouspalvelu.fi/TPPerustiedot.aspx?p=143&g=2fdddbe8-dc56-4423-ad5e-6b267a77f228&tpID=230049