Sanna Ilonen sai palkinnon viime vuonna

Nyt voit ehdottaa tämänvuotisen osallistu ja vaikuta – palkinnon saajaa

Osallistu ja vaikuta -palkinnolla palkitaan toimelias, aikaansaava, asukkaiden hyvinvointia ja elinvoimaa parantanut henkilö, asukasyhdistys tai vastaava yhteisö.

Palkinto myönnetään Imatran kaupunginosia tai laajemmin Imatraa tai kaupungin palveluja kehittävästä toiminnasta.

Palkitsemisen tavoitteena on kannustaa asukkaiden osallistumista kaupungin ja lähiympäristön kehittämiseen, vahvistaa yhteisöllisyyttä ja lisätä osallisuuden tunnetta, nostaa esille ja kiittää aktiivisia toimijoita, tehdä osallistu ja vaikuta toimintaa tunnetuksi, korostaa osallistumisen merkitystä Imatran kaupungin palvelutoiminnan ja kaupungin kehittämisessä.

Viime vuonna palkittavia oli Imatra 70 –juhlavuoden kunniaksi kaksi. Henkilöpalkinnon sai Biovuoksen yrittäjä Sanna Ilonen ja yhteisöpalkinnon sai Sienimäen Kaukalo ry. Tänä vuonna palkitaan joko henkilö tai yhteisö. 

-    Ehdotukset tulee lähettää huhtikuun loppuun mennessä. Toukokuussa käsittelemme ehdotuksia Osallistu ja vaikuta – työryhmässämme ja teemme ehdotuksen palkittavasta kaupunginhallitukselle, joka tekee lopullisen päätöksen, kertoo prosessin kulusta kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo. 

Palkinto myönnetään Imatra-päivänä 24.8.2019. 

Pääset tekemään ehdotuksen palkinnon saajasta täältä.

Osallistu ja vaikuta - sivu
 

Lisätietoja: kehittämis- ja työllisyyskoordinaattori Sirkku Sarlomo p. 020 617 2225.