Kuva
Kaupungintalon kahvila toimii arkena lounasravintolana.

Kulttuuritalo Virran ja kaupungintalon kahvilat kiinnostavat yrittäjiä

Tiedote
7.12.2018 12:18
Hankintailmoitus Hilmaan ensi viikolla.

Imatran kaupunki järjesti marraskuun lopussa Kulttuuritalo Virran kahvilaa ja kaupungintalon lounaskahvilaa koskevan markkinavuoropuhelutilaisuuden.

─ Meille oli iloinen yllätys, että paikalle tuli lähes kymmenen yrittämisestä kiinnostunutta tahoa. Kiinnostusta tiloihin on siis olemassa, hankintojen kehittämistä Imatran kaupungilla hoitava projektipäällikkö Simo Timperi sanoo.

Kaupunki julkaisee ensi viikolla Hilmassa (hilma.fi) hankintailmoituksen. Tilat voidaan vuokrata joko yhdessä tai erikseen. Edellisen kerran tilat tarjottiin yhtenä kokonaisuutena.

Eriyttämisen yhtenä syynä on se, että esimerkiksi Kulttuuritalo Virran toiminta on uudenlaisessa nosteessa. Talon tapahtumien määrä on kasvanut viimeisen vuoden aikana, ja toiminta on nykyään ympärivuotisia.

─ Nyt toivomme ilmoittautumisia niiltä yrityksiltä, jotka haluavat osallistua neuvottelumenettelyyn, Timperi sanoo.

Neuvottelumenettelyyn hakevien soveltuvuus tarkistetaan. Neuvotteluvaiheeseen valitaan useampi yritys.

─ Neuvottelukierroksen valintojen jälkeen ryhdymme yhdessä miettimään kriteereitä ja valintaperusteita. Lopullinen tarjouskierros alkaa helmi-maaliskuussa. Tähän viimeiseen vaiheeseen voivat osallistua vain ne, jotka on valittu neuvottelumenettelyyn, Timperi toteaa.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Simo Timperi, p.020 617 2218, simo.timperiatimatra.fi